Siyah kısımları gövde rengi yaparsan aracın çehresi değişir...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok teşekkür ediyorum allah hepimize gözümüz gibi baktığımız araçları kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsinsiyah kısımları gövde rengi botayma fikri kafam yattı ancak çok arabada bunların kabarıp soyulduğunu gördüm ondan kararsız kaldım ama şansımı denycem heralde
![]()
süpeer olmuş kazasız belasız kardeşim
Yetkili serviste veya dışarda kurallarına göre boyatırsan kabarma olmaz benim önceki arabamda serviste boyanmıştı ve atma falan olmadı...
Tamponlarda ezik sürtme falan yoksa önce plastik için ilaç var o kullanılacak...
Bir iki kat astar atılacak...
En az üç kat boya atılacak...
Ve son olarak boya kuruduktan sonra vernik atılacak...
İşlemleri bu şekilde yaparsan hiç bir şey olmaz...![]()
hmmm evet ağbi bu işte kesinlikle serviste yapılması gerekiyor ancak çok uçuk rakamlar çıkartıyorlar onun için değermi bide o var ama dediğiniz şekilde yapılırsa ömür boyu kullanılacak şekilde olacağı kesin bu hafta servise gidip bi yukarıda yazılan şekilde söyleyim fiyat alayım uygun anlaşırsak yaptırayım niyeti bozdum artık
bilgiler için çok teşekkürler çok açıklayıcı oldu bu anlatım
http://www.renaultfanclub.com/arac-dis-aksam-far-modifiye/1091-clio-1-2-16v-modifiye-asamalari.html
Bu linkte benim eski aracım var boyalı ve bayasız halini görebilirsin...