39 nk 765 Dacia Logan vizyona girdik buyrun ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan logan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah Çok Güzel Olmuş Allah Kazasız Belasız Cezasız Günlerde Kullanmak Nasip Etsin

Aracı İtanbulda Görmüş Olabilirmiyim Yada Benzetiyor Olabilirmiyim ? 39 Plaka Ve Aynı Jant Vardı

Maşallah Çok Güzel Olmuş Allah Kazasız Belasız Cezasız Günlerde Kullanmak Nasip Etsin

Aracı İtanbulda Görmüş Olabilirmiyim Yada Benzetiyor Olabilirmiyim ? 39 Plaka Ve Aynı Jant Vardı

:) gerçekten çok farketmiş ağbi araç sanki dahada gençleşmiş serviste yapıldığıda zaten belli oluyor burdan göründüğü kadarıyla diğer boya ile hiç ayırt etmiyor bu fotolardan sonra dahada meraklandım bu işe :)
Servise git pazarlık yap işi sıkı tut, pazarlık sünnettir...:eyv

maşallah,kazasız belasız :eyv

Evet görme ihtimaliniz yüksek çünkü araç istanbula çok gitti çok gezdim oralarda :) :) ama tabiki benzetmişte olabilirsiniz plaka 39 ise kesinlikle benimdir çünkü burda 39 plaka ile başka modifiyeli logan yok :)

Servise git pazarlık yap işi sıkı tut, pazarlık sünnettir...:eyv

pazarlık ettim ağbi ancak çok uçuk bir rakam çıkardılar 600 tl gibi bir fiyat sundular ama bunların içinde daha bazı eklentilerde var tabi hava filtresi ufak 1 kaç çizik gibi :)

pazarlık ettim ağbi ancak çok uçuk bir rakam çıkardılar 600 tl gibi bir fiyat sundular ama bunların içinde daha bazı eklentilerde var tabi hava filtresi ufak 1 kaç çizik gibi :)
Bundan sonrası sana kalmış...:)

39 Plakaydı Demekki Bu Araçttı Maşallah Tekrar

Geri