2 Ocak 2013 #11 kangomania Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2011 Mesajlar 1,674 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 hayırlı olsun güle güle kullanın.
3 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #12 F10 Ö Faruk ONUR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2011 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 ÖZGÜR G' Alıntı: 5 yıl kullandığım,hala hiçbir araçta, öncesinde ve sonrasında o kullanım rahatlığını bulamadığım bir araçtır.Güle güle kullanın,iyi seçim yapmışsınız. Genişletmek için tıkla ... Ben de bundan önceki bindiğim araçlarda bu rahatlığı görememiştim. Teşekkür ederim tek kötü yanı motor kasaya zayıf kalıyor kangomania' Alıntı: hayırlı olsun güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
ÖZGÜR G' Alıntı: 5 yıl kullandığım,hala hiçbir araçta, öncesinde ve sonrasında o kullanım rahatlığını bulamadığım bir araçtır.Güle güle kullanın,iyi seçim yapmışsınız. Genişletmek için tıkla ... Ben de bundan önceki bindiğim araçlarda bu rahatlığı görememiştim. Teşekkür ederim tek kötü yanı motor kasaya zayıf kalıyor kangomania' Alıntı: hayırlı olsun güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
4 Ocak 2013 #13 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 maasallah...
4 Ocak 2013 #15 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Aramıza Hoşgeldiniz, Aktif Forumlar Dileriz
4 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #16 F10 Ö Faruk ONUR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2011 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 ApSUVai' Alıntı: Kazasiz Cezasiz Surusler Guzel Bakimli Scenic Masallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler C.Kaan' Alıntı: Aramıza Hoşgeldiniz, Aktif Forumlar Dileriz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, yaklaşık 2 yıllık üyeyim Bu yıl sınav yılım fazla aktif olamıyorum maalesef
ApSUVai' Alıntı: Kazasiz Cezasiz Surusler Guzel Bakimli Scenic Masallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler C.Kaan' Alıntı: Aramıza Hoşgeldiniz, Aktif Forumlar Dileriz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, yaklaşık 2 yıllık üyeyim Bu yıl sınav yılım fazla aktif olamıyorum maalesef
4 Ocak 2013 #17 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 Hayırlı olsun aracınız allah kaza bela vermesin
4 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #18 F10 Ö Faruk ONUR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2011 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 adigeemre' Alıntı: Hayırlı olsun aracınız allah kaza bela vermesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Emre abi
adigeemre' Alıntı: Hayırlı olsun aracınız allah kaza bela vermesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Emre abi
5 Ocak 2013 #19 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hayırlı olsun Faruk Scenic candır,ama bir şey soracağım,kasayı çekmiyor demişsin kaçlık dci bunun motoru?
Hayırlı olsun Faruk Scenic candır,ama bir şey soracağım,kasayı çekmiyor demişsin kaçlık dci bunun motoru?
5 Ocak 2013 #20 memo_16 Bilgi Girilmemiş abdullahduymaz' Alıntı: Hayırlı olsun Faruk Scenic candır,ama bir şey soracağım,kasayı çekmiyor demişsin kaçlık dci bunun motoru? Genişletmek için tıkla ... sen buralardamıydın ya 1.5 dCi 65 lik olması lazım ama emin değilim yinede
abdullahduymaz' Alıntı: Hayırlı olsun Faruk Scenic candır,ama bir şey soracağım,kasayı çekmiyor demişsin kaçlık dci bunun motoru? Genişletmek için tıkla ... sen buralardamıydın ya 1.5 dCi 65 lik olması lazım ama emin değilim yinede