1 Kas 2010 #1 egegunesi Aytaç ATEŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 352 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sade ve güzel bir iş çıkarmışlar.
1 Kas 2010 #2 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 detaylı ve temiz bir iş çıkarmışlar emeğine sağlık abi
1 Kas 2010 #3 tolga Tolga NAGAS, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2010 Mesajlar 660 Tepkime puanı 0 Puanları 0 video çok güzel olmuş. ben çok büyük hata yaptım montaj yaparken resimlerini cekseydim,okadar emeğimiz geçti arabaya yeni araçta klip cıkartırım inş. Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Kas 2010
video çok güzel olmuş. ben çok büyük hata yaptım montaj yaparken resimlerini cekseydim,okadar emeğimiz geçti arabaya yeni araçta klip cıkartırım inş.
1 Kas 2010 Konuyu Başlatan #4 egegunesi Aytaç ATEŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 352 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tolga' Alıntı: video çok güzel olmuş. ben çok büyük hata yaptım montaj yaparken resimlerini cekseydim,okadar emeğimiz geçti arabaya yeni araçta klip cıkartırım inş. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar forumdaşı mahrum bırakmamak lazım böyle güzelliklerden.
tolga' Alıntı: video çok güzel olmuş. ben çok büyük hata yaptım montaj yaparken resimlerini cekseydim,okadar emeğimiz geçti arabaya yeni araçta klip cıkartırım inş. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar forumdaşı mahrum bırakmamak lazım böyle güzelliklerden.