Kısaca sabahları en az 5 dk boyunca marş yaptıktan sonra çalışırsa çalışıyor yoksa çalışmıyor ama çalıştıktan sonra da bir sıkıntım yok bu çalışmama durumuna çözüm var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakıt hattında yakıt geri kaçıyor olabilir. Araca marş basmadan önce elcik den yakıtı pompalayın birde öyle marş basın duzelirse araya çekvalf konulur . Elcik resmini de ekledim içinde çekvalf var yakıtın geri kaçmasını engellerKısaca sabahları en az 5 dk boyunca marş yaptıktan sonra çalışırsa çalışıyor yoksa çalışmıyor ama çalıştıktan sonra da bir sıkıntım yok bu çalışmama durumuna çözüm var mı?
Isıtma bujileri patlak olsa hiç çalışmaz ama değilmi? Benim aracın yazın aldığımda falan bir sıkıntısı yoktu. Havalar soğuduğundan beri var çok zor çalışıyor 5-8dk marş bastıktan sonra falan çalışıyor.dizelse ısıtma bujileriniz patlak olabilir aküde zayıfsa yapabilir.
Kısaca sabahları en az 5 dk boyunca marş yaptıktan sonra çalışırsa çalışıyor yoksa çalışmıyor ama çalıştıktan sonra da bir sıkıntım yok bu çalışmama durumuna çözüm var mı?
Benzinden olabilir mi ben hep shell den alıyorum ama aldıgım istasyonu değiştirdim bir daha da olmadı
Valla ben nerde ucuzsa ordan alıyorum onun çok farkettiğini sanmıyorum günümüzde hepsinin depo, tank temizliği bakımı yada yakıt kalitesi sürekli denetleniyor ve belirli bir standartta olması gerekiyor o yüzden yakıtın çok farkettiğini düşünmüyorum.