Merhaba arkadaşlar ,uzun süredir arabamın arka koltuğuna oturmadığımdan yeni fark ettim. 90km hızlara ulaşınca arka koltuklardan bel bölgesine gelen kısımlarından ve pandizotun koltukların üst kısımlarıyla birleştiği yerden resmen rüzgar esiyormuş. Ayrıca kapılardan da hafifi hava geliyor. Ön taraf kaloriferle ısınırken arkada oturanlar donuyor. Bir kaportacıya bunları anlattım ve fitillerin sağlam olduğunu ,araba eski olduğu için normal olduğunu söyledi
anlaşamadık vesselam. Bende kendimce arka koltukların bagajla birleştiği katlandığı yerlere sünger sıkıştırdım ve
arka koltukların alt kısımlardan gelen hava %90 kesildi. Yanlız üst kısımdan kafama kafama rüzgar gibi esiyor.
Sizinde aracınızda böyle bir sorun var mı?
Nasıl çözeriz?
Ayrıca kışın ön camlar buğulanıyor normal olarak. Klima açıkken dışarıdan hava, 2. konumda sadece cama hava verince mükemmel şekilde buğu açılıyor. Yanlız klima kapalı,dışarıdan hava ve 3. konumda(en az) sıcacık havayı verdiğimde ön camın yarısı anca çözülüyor. Görüşüm çok kısıtlı oluyor. Kışın da klima açık gezmek zorunda kalıyorum. Bunun normal olmadığını düşünüyorum.
Uzun uzadıya 2 sorunu anlamaya çalıştım. Önerilerinizi bekliyorum

Sizinde aracınızda böyle bir sorun var mı?
Nasıl çözeriz?
Ayrıca kışın ön camlar buğulanıyor normal olarak. Klima açıkken dışarıdan hava, 2. konumda sadece cama hava verince mükemmel şekilde buğu açılıyor. Yanlız klima kapalı,dışarıdan hava ve 3. konumda(en az) sıcacık havayı verdiğimde ön camın yarısı anca çözülüyor. Görüşüm çok kısıtlı oluyor. Kışın da klima açık gezmek zorunda kalıyorum. Bunun normal olmadığını düşünüyorum.
Uzun uzadıya 2 sorunu anlamaya çalıştım. Önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme: