Arkadaşlar ben latitude alıp taksi yapmayı düşünüyorum ne dersiniz şuan fluencm vr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan king_036
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

king_036

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
e3esy5a7.webp

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla bence müşteri kapma konusunda yeterli bu araç diye düşünüyorum müşteriye yeterli konforu verir latitude ye ben kıyamam taksi olarak şahsi düşüncem bu.

Müşteri konusunda mükemmel bir fikir ama araç konusunda kıyamayacağınızı düşünüyorum Yakıt açısından orta düzey sağlamlık açısından tartışılmaz :) siz bilirsiniz :D

Kendi sürüş keyfiniz ve müşteriye konfor açısından mantıklı gelebilir ama taksicilikten para kazanmaksa olay mantıklı değil maliyet açısından bence :) Ben olsam yaparmıydım? İmkan varsa neden olmasın güzel araba latitude...

Kars'ta müşteri çok herhalde bizde mi oraya gidip taksicilik yapsak ne?ıslık

karsta hangi taksiymiş bu karsa geldikçe görüşelim sohbet edip tanışalım :)

​Bence flu yeterli.Latitude alıp kıyılmaz.Yinede siz bilirsiniz.Hayırlısı olsun.:eyv

Ben müşteri almaya çekinirim o arabaya arabaya zarar vermesinler diye :D yok kardeşim sen bence bununla devam et
gözünde bir canlandır müşteriyle papaz olursun..

böyle bir taksici bulsam kesinlikle numarasını alır müşterisi olurdum. İmkanlarınız doğrultusunda neden olmasın ?

Arkadaslar bizim müşteriler lüx genelde avukat ve memur köylere nadir gideriz kıyılmaz diye bişe yok bu fluenceyi 5 aylıkken aldım bir yıl özel bindikten sonra taksi yaptım bi tanede ix35 var bizde ilk takdi yaptığımda mendille kullanıyordum şuan bnm için bi daciadan farkı yok şuan 105 bnde 150 bn olunca prensip meselesi değişiyorum değiştiğimdede en mantıklı araç latitude çünkü servis arkadasımızın garanti kapsamında ne işimiz olsa saolsnlar hallediyorlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri