Başka bi "19" bu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByDoDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByDoDo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi akşamlar bugün araç fiyatlarına bakarken bir renault19 lara bakayım dedim önüme güzel bir araç çıktı sizinle paylaşmak istedim, sahibi foruma üyemidir bilmem ama aracını çok beğendim.

yV69P9.jpg

WbqRVP.webp

RQrRJZ.jpg

pEbVRJ.jpg

kE9Rjy.jpg

NknJ5Q.webp

aXlRo7.jpg

Y4QRvA.webp

Araç güzelde fiyatta güzel :) lpg falanda yok.

Araç güzelde fiyatta güzel :) lpg falanda yok.

Evet pahalı ama duruşu çok güzel ve aşırı abartıya da kaçmamış. Sade ve temiz r19 alırsam yapıcağım tarz bu şekilde olur herhalde. :)

Zamanında 8 10 bin liraydı bunlar piyasa ne biçim bozuldu. Tamponlarda var bir şeyler ama, içi dışı temiz görünen bir araba ;) yakından görmek lazım.

Aracın direksiyonu dikişli deri kaplama olsa havası başka olurdu.

1-2 yıl kadar renault 19 kullandım harika bir araçtı kışın karda bile en kötü 2 marşta çalışırdı 1 kere yolda kaldım radyatör tıkandı oda önceki sahibininin direk arabaya sadece su koymasından dolayı pas yapmış radyatör suyu

sonuç olarak doğan vs göre kat kat güvenli ve sorunsuz araç

Maşallahı var.:eyv

1-2 yıl kadar renault 19 kullandım harika bir araçtı kışın karda bile en kötü 2 marşta çalışırdı 1 kere yolda kaldım radyatör tıkandı oda önceki sahibininin direk arabaya sadece su koymasından dolayı pas yapmış radyatör suyu

sonuç olarak doğan vs göre kat kat güvenli ve sorunsuz araç

Doğan şahin yanında halt yemiş akrabam 12 yıldır kullanıyordu 5 ay önce sattı araç hala at gibi kaçıyor zamanında bakımın farkı diyebilirim,

Geri