- Konuyu Başlatan
kullanıma bağlı 2-3 bin devirde 60 70 km de giderbizim şrketteki clio 2buçk hafta ışık yanarak yola devam ediyordu
![]()
yakındır sanırım yine ışığı görmem (tövbe tövbe)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kullanıma bağlı 2-3 bin devirde 60 70 km de giderbizim şrketteki clio 2buçk hafta ışık yanarak yola devam ediyordu
![]()
kinar, hmmm, kibar da olabilir kindar da değil mi? gaza bu yakıtla ancak kindar basabilirim sanırım hehe
inkection cut off falan ne yahu? kötü bir söz değildir umarım![]()
Kindar değil yahu kibarTelefondan yazarken b yerine n çıkabiliyor aradan
Kindar diye t-shirt ler vardı bir ara
Injection cut off adı üstündearabanın motor devri 1300 d/d üstünde iken ayağını gazdan çekersen araba yolda ilerlediği halde yakıt yakmaz. Hatta yol bilgisayarında anlık yakıt tüketimi 0 olarak görülür. Yokuş aşağı inerken ve araba hızını aldıktan sonra bir süre ayağı gazdan çekmek iyi bir ekonomi sağlar..
Sağlanan ekonomi ile buluşmada rfc üyelerine bir kahve ısmarlanabilir(dua et buluşmaya az kişi gelsin
)
hehe Biliyorum o tişörtleri Köstebek'te vardı, bira bu göbeğin altında kadar iyi olmasa da güzel espriydi o da süpriz yumurtalı hehe
Anlık tüketimi 0 görsem kesin araba bozuldu sanırım ben bu başarıylaYokuş aşağı ve hızını aldıktan sonrayı bazen yapmaya çalışıyorum ama arkadan araba gelince hemen gazda buluyorum kendimi, sanki üzerime çıkacak, alışacağım inşallah zamanla
Hehe, ben düşüreyim de şu yakıtı, kahve kolay, olmadı termoslarla getiririm, malum öğretmenlik demek ekonomiklik demek hehe Benim bedava diye kutularla park çalıştığım yerde, bir hafta sonra bir çifti kukalarla park çalışırken gördük, pırıl pırıldılar, sanki bu iş için almışlar gibiydi![]()
hehe Biliyorum o tişörtleri Köstebek'te vardı, bira bu göbeğin altında kadar iyi olmasa da güzel espriydi o da süpriz yumurtalı hehe
Anlık tüketimi 0 görsem kesin araba bozuldu sanırım ben bu başarıylaYokuş aşağı ve hızını aldıktan sonrayı bazen yapmaya çalışıyorum ama arkadan araba gelince hemen gazda buluyorum kendimi, sanki üzerime çıkacak, alışacağım inşallah zamanla
Hehe, ben düşüreyim de şu yakıtı, kahve kolay, olmadı termoslarla getiririm, malum öğretmenlik demek ekonomiklik demek hehe Benim bedava diye kutularla park çalıştığım yerde, bir hafta sonra bir çifti kukalarla park çalışırken gördük, pırıl pırıldılar, sanki bu iş için almışlar gibiydi![]()