Beyin Fırtınası :)

Öncellikle Herkese verdiği cevaplar dan dolayı teşekkür ederim.Aslında çoğu denilen gibi 105bg için normal gibi duruyor,fakat bazen de çok yaktı demeden duramıyorum yakıttan da farkeder mii bilmiyorum ben shell w-power kullanıyorum.Diğerlerinde iş değişirmi bilmiyorum.Ama bu kullanım değerleri klima kapalı ve ortalama hız (90/100) gibi gidildi.çoğundada sabitleyiciyle 90 la gidildi.Bağajdada epeyi yük vardı.Sonuç olarak genede normal gibi geliyor ama önümüzdeki uzun yollara bakıcaz :)

Rica ederiz abi. İlk mesajda dediğim gibi Şubat ayında arabada bizle beraber 1 tona yakın yük varken V Power Diesel yakıtla fulledik. Yine aynı sabitleyicide 98 kmh hızla gittik. Senin değerlerden biraz daha azını elde ettik ama şubat ayıydı ve klima hiç açılmadığı içindi heralde.

Evet çok ciddiyim. Yoksa bir şüphenmi var? Bendeki kangoo 90 bg 5,5 litre yakıyorsa 105 bg kangoonunda 6,5-7 yakması çok normal.

Kullanıcısı sensin kardeş benim niye şüphem olsun ki ? Şaka gibi geldi bi anda bu rakam bana ciddimisin diye samimiyetle sordum burada şaşkınlıkla :)

Ben 1.5 dci motorları ekonomik olarak bildiğim için o rakamlar bana yüksek geldi , yorumlardada normal vs gibi şeyler görünce şaşırdım dolayısıyla :) ortalama 90 100 km hızla sabit gidilmiş hız sabitleyici kullanılmış , klima kapalıymış . Bence anormal bi tüketim var ortada normal sayılcak gibi değil bu şartlarda tabi yine fikir benimki dediğim gibi kullanıcısı değilim . Renonun araçları bizim şirkette oluyor , arkada 300 400 kilo yük oluyor ortalamam karma tüketimde benim 6.4 civarı . . Megane 2 ile uzun yolda 4.7 civarı . Fluance 5.6 lt karma tüketimde . Bilgisayar öyle gösteriyor bana bilmiyorum ben genelde ekonomik kullanırım :)

Emre Fırat;745760' Alıntı:
Kullanıcısı sensin kardeş benim niye şüphem olsun ki ? Şaka gibi geldi bi anda bu rakam bana ciddimisin diye samimiyetle sordum burada şaşkınlıkla :)

Ben 1.5 dci motorları ekonomik olarak bildiğim için o rakamlar bana yüksek geldi , yorumlardada normal vs gibi şeyler görünce şaşırdım dolayısıyla :) ortalama 90 100 km hızla sabit gidilmiş hız sabitleyici kullanılmış , klima kapalıymış . Bence anormal bi tüketim var ortada normal sayılcak gibi değil bu şartlarda tabi yine fikir benimki dediğim gibi kullanıcısı değilim . Renonun araçları bizim şirkette oluyor , arkada 300 400 kilo yük oluyor ortalamam karma tüketimde benim 6.4 civarı . . Megane 2 ile uzun yolda 4.7 civarı . Fluance 5.6 lt karma tüketimde . Bilgisayar öyle gösteriyor bana bilmiyorum ben genelde ekonomik kullanırım :)
Araç süratli değilmiş ancak yukarıda epey yük var denildi fazla tüketim yükden kaynaklanıyor olsa gerek dedim zaten.

GT-N7100 cihazımdan tapatalk ile gönderildi.

164491_167726520048296_692701916_n.jpg

85lik kangoo 4.6 :)

60 km hıza göre fazla değilmi bu tüketimler acaba ? :( saatte 60 km yol gidiceksiniz 4.6 lt yakıcak . Yokuşta felan mı araç acaba yoksa normal mi bu tüketimler , sanırım ben fazla az yaktığını düşünüyordum kango'ların ve bunları görünce yanıldım normal olan bu tüketimler

60 km hıza göre fazla değilmi bu tüketimler acaba ? :( saatte 60 km yol gidiceksiniz 4.6 lt yakıcak . Yokuşta felan mı araç acaba yoksa normal mi bu tüketimler , sanırım ben fazla az yaktığını düşünüyordum kango'ların ve bunları görünce yanıldım normal olan bu tüketimler

Araçla tabiki sabit 60la gitmedik @Doğaçla kocaeliye gidiyorduk o sırada yakaladık 90-100 arası gittik bir ara 150yi bulup geri düştük hatta

Geri