Türkiye de Clio 2 satan web sitesi varmı RS ve damalı olanlardan değil
Hakketten güzel araçlar
Bunu bulabildim buyrun ama türkiyede değil

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye de Clio 2 satan web sitesi varmı RS ve damalı olanlardan değil
Hakketten güzel araçlar
Bunu bulabildim buyrun ama türkiyede değilNOREV 517503 Scale 1/43 | RENAULT CLIO 1.6 16V PRIVILEGE BORDEAUX MET
![]()
aynen haklısın 3 kasa oBu clio 3 kasa
Bana Clio 2 kasa lazım
ilginiz için teşekkür ederim
Bunu bulabildim buyrun ama türkiyede değilNOREV 517503 Scale 1/43 | RENAULT CLIO 1.6 16V PRIVILEGE BORDEAUX MET
![]()
süper ama 40 euro çok yani verilecek rakam değil...yakında daha büyük ölçeklisini bbrago,welly,maistro gibi firmalar yapabilir...Ben başka bir yere konu açtığımda bu model araçla ilgili de yazmıştım. Kendim yurtdışından Clio 4 model aracını aldım ve evet 40 € vermek zorunda kaldım fakat bence değer. Yalnız şunu söyleyebilirim model araç o kadar da büyük değil aşağıdaki resimler kendime aittir daha iyi görebilirisiniz.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]![]()
Bu site ile alışveriş yaptınız mı?
gönderimi nasıl
Sanal kart ile alırım ama gümrük ve kargo ücreti ne kadardır
bayıldım süper ama fiyat biraz uçuk.hayırlı olsunBen başka bir yere konu açtığımda bu model araçla ilgili de yazmıştım. Kendim yurtdışından Clio 4 model aracını aldım ve evet 40 € vermek zorunda kaldım fakat bence değer. Yalnız şunu söyleyebilirim model araç o kadar da büyük değil aşağıdaki resimler kendime aittir daha iyi görebilirisiniz.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]![]()