7 Eki 2012 #31 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Beni yaz kankam, neresi dersen gelirim ben
7 Eki 2012 #32 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Salı günü ameliyat olacağım. Çarşamba bırakırlarsa gelebilirim belki
7 Eki 2012 #33 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Geçmiş olsun İhsan, ne ameliyatı hayırdır?
7 Eki 2012 #34 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize...
Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize...
7 Eki 2012 #35 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Çok geçmiş olsun kardeşim, evinden alırız istersen
7 Eki 2012 #36 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Sağolasın kardeşim. Bakalız duruma göre. Organizasyon kesinleşirse haberleşiriz.
7 Eki 2012 Konuyu Başlatan #37 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 abdullahduymaz' Alıntı: yer olarak neresi abi geliş gidişim sıkıntı olabilirde Genişletmek için tıkla ... Bursa X cafe Kahvenin tadına burada bir bakın vazgeçemeyeceksiniz. Şöyle yaparız, sen metro ile Duaçınar istasyonuna gelirsin. Seni oradan alırız. utku' Alıntı: Beni yaz kankam, neresi dersen gelirim ben Genişletmek için tıkla ... Her zaman ve daima X cafe sana bahsetmiştim. Adamların yaptığı kahvenin tadına mutlaka bakman lazım kankam dinc.ihsan' Alıntı: Salı günü ameliyat olacağım. Çarşamba bırakırlarsa gelebilirim belki Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Hangi hastanede olacak ameliyat? utku' Alıntı: Geçmiş olsun İhsan, ne ameliyatı hayırdır? Genişletmek için tıkla ... dinc.ihsan' Alıntı: Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize... Genişletmek için tıkla ... utku' Alıntı: Çok geçmiş olsun kardeşim, evinden alırız istersen Genişletmek için tıkla ... Aynen kankam dinc.ihsan' Alıntı: Sağolasın kardeşim. Bakalız duruma göre. Organizasyon kesinleşirse haberleşiriz. Genişletmek için tıkla ...
abdullahduymaz' Alıntı: yer olarak neresi abi geliş gidişim sıkıntı olabilirde Genişletmek için tıkla ... Bursa X cafe Kahvenin tadına burada bir bakın vazgeçemeyeceksiniz. Şöyle yaparız, sen metro ile Duaçınar istasyonuna gelirsin. Seni oradan alırız. utku' Alıntı: Beni yaz kankam, neresi dersen gelirim ben Genişletmek için tıkla ... Her zaman ve daima X cafe sana bahsetmiştim. Adamların yaptığı kahvenin tadına mutlaka bakman lazım kankam dinc.ihsan' Alıntı: Salı günü ameliyat olacağım. Çarşamba bırakırlarsa gelebilirim belki Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Hangi hastanede olacak ameliyat? utku' Alıntı: Geçmiş olsun İhsan, ne ameliyatı hayırdır? Genişletmek için tıkla ... dinc.ihsan' Alıntı: Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize... Genişletmek için tıkla ... utku' Alıntı: Çok geçmiş olsun kardeşim, evinden alırız istersen Genişletmek için tıkla ... Aynen kankam dinc.ihsan' Alıntı: Sağolasın kardeşim. Bakalız duruma göre. Organizasyon kesinleşirse haberleşiriz. Genişletmek için tıkla ...
7 Eki 2012 Konuyu Başlatan #38 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 X Cafe Google Maps bursa, millet mahallesi millet caddesi yazın yakın çevre yolu doğu kısım üzerinde
7 Eki 2012 Konuyu Başlatan #39 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 kahve için Farklı bir yer önerisi olan olursa yazsın arkadaşlar
9 Eki 2012 #40 gokhanhacihasan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Kas 2011 Mesajlar 292 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 benim için fark etmez ama saat fark eder biliyosunuz bir alo da ordayım