7 Eki 2012 #31 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Beni yaz kankam, neresi dersen gelirim ben
7 Eki 2012 #32 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Salı günü ameliyat olacağım. Çarşamba bırakırlarsa gelebilirim belki
7 Eki 2012 #33 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Geçmiş olsun İhsan, ne ameliyatı hayırdır?
7 Eki 2012 #34 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize...
Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize...
7 Eki 2012 #35 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Çok geçmiş olsun kardeşim, evinden alırız istersen
7 Eki 2012 #36 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sağolasın kardeşim. Bakalız duruma göre. Organizasyon kesinleşirse haberleşiriz.
7 Eki 2012 Konuyu Başlatan #37 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 abdullahduymaz' Alıntı: yer olarak neresi abi geliş gidişim sıkıntı olabilirde Genişletmek için tıkla ... Bursa X cafe Kahvenin tadına burada bir bakın vazgeçemeyeceksiniz. Şöyle yaparız, sen metro ile Duaçınar istasyonuna gelirsin. Seni oradan alırız. utku' Alıntı: Beni yaz kankam, neresi dersen gelirim ben Genişletmek için tıkla ... Her zaman ve daima X cafe sana bahsetmiştim. Adamların yaptığı kahvenin tadına mutlaka bakman lazım kankam dinc.ihsan' Alıntı: Salı günü ameliyat olacağım. Çarşamba bırakırlarsa gelebilirim belki Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Hangi hastanede olacak ameliyat? utku' Alıntı: Geçmiş olsun İhsan, ne ameliyatı hayırdır? Genişletmek için tıkla ... dinc.ihsan' Alıntı: Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize... Genişletmek için tıkla ... utku' Alıntı: Çok geçmiş olsun kardeşim, evinden alırız istersen Genişletmek için tıkla ... Aynen kankam dinc.ihsan' Alıntı: Sağolasın kardeşim. Bakalız duruma göre. Organizasyon kesinleşirse haberleşiriz. Genişletmek için tıkla ...
abdullahduymaz' Alıntı: yer olarak neresi abi geliş gidişim sıkıntı olabilirde Genişletmek için tıkla ... Bursa X cafe Kahvenin tadına burada bir bakın vazgeçemeyeceksiniz. Şöyle yaparız, sen metro ile Duaçınar istasyonuna gelirsin. Seni oradan alırız. utku' Alıntı: Beni yaz kankam, neresi dersen gelirim ben Genişletmek için tıkla ... Her zaman ve daima X cafe sana bahsetmiştim. Adamların yaptığı kahvenin tadına mutlaka bakman lazım kankam dinc.ihsan' Alıntı: Salı günü ameliyat olacağım. Çarşamba bırakırlarsa gelebilirim belki Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Hangi hastanede olacak ameliyat? utku' Alıntı: Geçmiş olsun İhsan, ne ameliyatı hayırdır? Genişletmek için tıkla ... dinc.ihsan' Alıntı: Omzumda yırtık var maalesef. Omuz artroskopisi olacak. Bir gece yatıracaklarmış. Çarşamba askılık falan takılırım peşinize... Genişletmek için tıkla ... utku' Alıntı: Çok geçmiş olsun kardeşim, evinden alırız istersen Genişletmek için tıkla ... Aynen kankam dinc.ihsan' Alıntı: Sağolasın kardeşim. Bakalız duruma göre. Organizasyon kesinleşirse haberleşiriz. Genişletmek için tıkla ...
7 Eki 2012 Konuyu Başlatan #38 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 X Cafe Google Maps bursa, millet mahallesi millet caddesi yazın yakın çevre yolu doğu kısım üzerinde
7 Eki 2012 Konuyu Başlatan #39 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 kahve için Farklı bir yer önerisi olan olursa yazsın arkadaşlar
9 Eki 2012 #40 gokhanhacihasan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Kas 2011 Mesajlar 292 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 benim için fark etmez ama saat fark eder biliyosunuz bir alo da ordayım