Cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArtvinLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende 1 numara film vardı,ön cam hariç hepsine çektirmiştim,bu polis çevirmesi nedeniyle kapılardakileri söktüm,bagajda 3 yerde var şimdi...
Polis denk gelirse falçata ile çiziyor filmleri ve ceza kesiyor.

polis olayi tamamen sansiniza kalmis, kimisi insafli cikiyor kimisi acimasiz..
ben yanlari tamamen 1numara, arka cam 3 numara yaptim. boylece biraz daha kabul edilebilir bi uygulama oluyor, polislerin pek dikkatini cekmiyor

Polis sana kafayı takarsa ceza yersin.Ceza yemek için araçta tebeşir olmaması bile yeterli.Sebebide kaza anında carptıgın kişi ölürse hemen tebeşirle çizicekmişiz.Yani korkma ceza yemezsin.Ön sag sol cama 1 numara arkadaki diğer camlara 2 numara çektir.En ön cama dokunma

Perde tavsiyemdir :eyv

Polisin o anki psikolojisine kalmış evde karısıyla kavga ettiyse morali bozuksa yazar cezayı çengelli iğne yoksa ona bile yazıyo çok koyu yaptırma yinede fazla dikkat çekmesin

ön 2 camı 1 numara diğer tarafları 2 numara çektir bence.ben 2 yıldır 2 numara filmli kullanıyorum o kadar çevirmeye girdim daha bişey diyen polis çıkmadı.yada diyenle karşılaşmadım.

Valla ben çektirdim 6 ay felan oluyo kaçkere polislerin yanından felan geçtim bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar

​Ön Cam Ve Ön Kapılar Hariç Diğer Camlara Çok Koyu Olmassa Çektir Orjinal Dersin Ki Orjinal Siyah Camlı Kangoolar Geziyor Hazirandan Beri Trafikde Benimkilerde Orjinal Siyah Camlar

valla ben 1 sene önce en ön cam hariç komple tüm camlar 2 no cektirdim içerisi zifiri karanlık + dısardan içerisi gram gozukmuyor hiçde bi sıkıntı yasamadım simdiye kadar o kadar cvirmeye hatta evimi polisler bastı arabayı didik didik ettiler gene bişey demediler :)

C.tesi günü film - lip - ve folyolar yapılıyor inş ...

Geri