Clio 4 0.9 tce motor asansör kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ccetin26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ccetin26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba formda yeniyim, ismim Cüneyt. clio 4 aracımla ilgili sizlerden bilgiler almak istiyorum. 2. El 2012 model clio 4 0.9 tce motor araç aldım, araç 67.000 km de eskisehir deyim bu arada, servisi aradım trigeri merak ettim değişip değişmediğini, servis bu motorlarda renonun zincir kullandığını söyledi, ancak bu motorlarda asansör kayişinin olduğunu bunların. Değişeceğini söyledi, en son ne zaman değişmiş diye sorduğumda 60000 km de değişmis olduğunu söyledi, bende bu kayisin ne zaman değişeceğini sorduğumda değişme süresinin geldiğini söyled, 7000 km de bu kayış degisir mi? Ne zaman degismesi gerekiyor, bilgisi olan varsa lutfen cevap bekliyorum.

Arkadaşlar Merhaba formda yeniyim, ismim Cüneyt. clio 4 aracımla ilgili sizlerden bilgiler almak istiyorum. 2. El 2012 model clio 4 0.9 tce motor araç aldım, araç 67.000 km de eskisehir deyim bu arada, servisi aradım trigeri merak ettim değişip değişmediğini, servis bu motorlarda renonun zincir kullandığını söyledi, ancak bu motorlarda asansör kayişinin olduğunu bunların. Değişeceğini söyledi, en son ne zaman değişmiş diye sorduğumda 60000 km de değişmis olduğunu söyledi, bende bu kayisin ne zaman değişeceğini sorduğumda değişme süresinin geldiğini söyled, 7000 km de bu kayış degisir mi? Ne zaman degismesi gerekiyor, bilgisi olan varsa lutfen cevap bekliyorum.

Merhaba

Öncelikle kendinizi [URL="http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/14651-uye-tanitim-formu.html"]üye tanıtım formu[/URL]na göre Burdan tanıtabilirseniz seviniriz.

alternatör kayışı olmasın o ? Eğer alternatör kayışı ise 50tl gibi rakamlara alınır.

Olabilir telefonda ben o şekilde anlamış olabilirim, benim demek istediğim ne kadar zamanda bir değişmesi gerekiyor bu kayışın?

aksesuar kayışıdır o. bizim tce'lerde bulunuyor sadece sanırım. ama 7000 km'de bir değişmez. bana da servis ortalama 60.000-70.000 km'de bir değişmesi gerektiğini söyledi. başka servise de göstermeniz daha sağlıklı olacaktır.

Aksesuar kayışı, v kayışı, alternatör kayışı ... Yani görev aynı ama terimler farklı arkadaşlar.

Geri