Clio 4 1.2 joya navigasyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SLAYMUTLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SLAYMUTLU

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selamlar. 1.2 joy model aracıma navigasyon taktırmak istiyorum ama bu konuyla ilgili çok bilgi sahibi değilim yapmam gereken nedir? şimdiden teşekkürler

kendiniz navigasyon cihazı alın bence.. garmin iyi bir navigasyondur. önemli olan içinde başarsoft haritası olması..başarsoft haritası olmayan navigasyon cihazını almayın derim.

Çıkma orjinal R-Nav'ı nasıl monte edebiliriz ki abi joj göğüsüne ?

Çıkma orjinal R-Nav'ı nasıl monte edebiliriz ki abi joj göğüsüne ?
Captur a uygulandığını bildiğimden Clio 4 e de uyacağını düşünmüştüm kardeşim,çerçevesiyle birlikte alınınca uygulanabilir bence...

Arabamı alırken Satış danismanima sordum; joy aracima R-Nav taktirma ihtimalim hic mi yok dedim
imkansız mümkün değil yani dedi nedenini sordum komple göğüs degismesi lazım onun için imkansız dedi
anlayamadım..

Joy araçlara R-Nav takılabiliyor.Bağlantı fişleri aynı sadece gps anteni almak zorundasınız.Ayrıca R-Nav ın ekranı 7 inch olması sebebiyle ön çerçeve arka tutucu çerçeve kasasının değişmesi gerekiyor.Serviste bu plastik aksama yaklaşık 1000 TL istiyorlar.R-Nav'ıda 2 ci el 800 TL civarında Gps anteni 50 TL civarında toplamda 1850 TL sı gibi bir rakama sonuçlanıyor.İşçilik hariç !

bence clio4 icon paketindeki navigasyonu düşünüüyorsanız ve fiyatı 1000 civarında ise kesinlikle düşünmeyin.Haritaları 2 defa güncelledim fakat hiç kullanışlı değil,hala yeterince güncel haritalar yok ve adres girdi kısmı çok kısıtlı.Tabi bu benim görüşüm

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize

Geri