Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arabaya sahip arkadaşlarin yorumlarini istiyorum bizde alicaz nasip olursa. Performans ve yakit tüketimi hakkindaki görüşlerinizi bizimle paylaşirsaniz sevinirim
Dikkatli bir kullanımda eco mod ile şu an 6 lt yakmakta. Performası biraz düşüyor eco modda. Yakıt önemli değil dersen potansiyeli var ilk 100 m.'de iyi kaçıyor
Ben eco mod kullanmiyorum genelde 8 lt den asagi dusmuyor sehiricinde kullanilacak araba degil hafta sonu arabasi diyebiliriz. eco modda performansi cok dusuyor cunku
benim araba rodajda istanbulda trafikte kullandığımda oluyor hep şehiriçi kullandım nerdeyse 7,5 şu an ki acemi olduğumu düşünürsek ilk başlarda gaza ayar veremediğimden ortalamayı yükseltmiş olmam mümkün. eco mod açık ayağını gaza dengeli basar frenleri çok sert kullanmazsan yolu tahmin edersen 7 ortalama şehir içi için işten değil bence