Clio 4 1.2 Touch'a Eller Serbest özelliği eklenebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnbmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tnbmm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. 2 hafta önce 2013 model 1.2 Touch modelini aldım.
Aracı alırken İcon modelde var olan eller serbest modelinin olmadığını bilmiyordum ve benim çok önemsediğim bir mevzuydu bu. Hali ile hayat kırıklığı yaşadım. Touch modeline eller serbest özelliğini ekletebiliyor muyuz?

çok zor usta o ya. ben olacağını düşünmüyorum da olsa bile masrafının altından kalkılmaz

5-6000 lira gibi bir masraf cikiyor. Tesisat orta konsol tamamen degisiyor. Bunlari kabul etsen bile servis bunu yapmiyor.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

yani kapı kolları bile değişim gerektirir

bükme canım aracı değiş imkan varsa. takas tukas olur birşeyler galerilerden veya renonun servislerinden

bükme canım aracı değiş imkan varsa. takas tukas olur birşeyler galerilerden veya renonun servislerinden
aracımı yeni aldım ya. gayet temiz olduğunu düşümnüyorum km. vs çok düşük ve çok özenli kullanılmış. tekrardan bir soru işaretleri yaşamak istemiyorum ondan sebep sıcak bakmıyorum o işe. :)

yok değişin diye söylemedim yolu bu yada mantıklı yolu bu mevcut araç düzgünse ellemeye gerek yok bence de

Bende var.. ilk basta iyi guzel geliyor ama bir sure sonra var yok anlamiyorsunuz.. bir de dezavantaji var. Atiyorum ceketin cebine koyuyorsunuz hep orada kaliyor, ceket degistirdiginizde bazen farketmiyorsunuz.. kac defa aracin yanina gelip tekrar eve ciktigimi bilirim. Anahtar yanimda saniyorum halbuki evde kalmis oluyor.. :) cok heves edilecek bir sey degil bence

Bende var.. ilk basta iyi guzel geliyor ama bir sure sonra var yok anlamiyorsunuz.. bir de dezavantaji var. Atiyorum ceketin cebine koyuyorsunuz hep orada kaliyor, ceket degistirdiginizde bazen farketmiyorsunuz.. kac defa aracin yanina gelip tekrar eve ciktigimi bilirim. Anahtar yanimda saniyorum halbuki evde kalmis oluyor.. :) cok heves edilecek bir sey degil bence

ben de var derken aracınız touch ve eller serbest modülü mü var yoksa aracınız zaten icon falan mı

Geri