Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakımları yetkili servis mi önerirsiniz özel servis mi arkadaşlar ... 1600 küsür tl istediler clio 4 icon dizel manuel bakımına ? (80 bin bakımı-Triger dahil)
anasını satim napıyorlar ya yuh, hepsi bir hava,polen filtresi, yağ,ve topu topu 250 kralı 300tl bir triger kayışı değilmi ne oluyoruzda 1600tl?
yan sanayi ne kadar 800tl flnmı dedi?
açıkcası ben olsam renault üzerine en uzman yan sanayilere bakar fiyat alırdım öyle değerlendirirdim sonuçta renault servislerindekilerde Mclaren teknisyenleri değil zaten
anasını satim napıyorlar ya yuh, hepsi bir hava,polen filtresi, yağ,ve topu topu 250 kralı 300tl bir triger kayışı değilmi ne oluyoruzda 1600tl?
yan sanayi ne kadar 800tl flnmı dedi?
açıkcası ben olsam renault üzerine en uzman yan sanayilere bakar fiyat alırdım öyle değerlendirirdim sonuçta renault servislerindekilerde Mclaren teknisyenleri değil zaten