Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anasını satim napıyorlar ya yuh, hepsi bir hava,polen filtresi, yağ,ve topu topu 250 kralı 300tl bir triger kayışı değilmi ne oluyoruzda 1600tl?
yan sanayi ne kadar 800tl flnmı dedi?
açıkcası ben olsam renault üzerine en uzman yan sanayilere bakar fiyat alırdım öyle değerlendirirdim sonuçta renault servislerindekilerde Mclaren teknisyenleri değil zaten
Özel servis fiyatı da 1100 tl çıkardı. Açıkcası triger değişiminden korkuyorum hocam. Önemli bir parçaymış. Servis en azından 2 yıl veya 60 bin garanti veriyor bir problem olursa o aradaki 500 tl yi göze almaya değer mi
Özel servis fiyatı da 1100 tl çıkardı. Açıkcası triger değişiminden korkuyorum hocam. Önemli bir parçaymış. Servis en azından 2 yıl veya 60 bin garanti veriyor bir problem olursa o aradaki 500 tl yi göze almaya değer mi
Bizde 1.2 symbol de var mesela ve onun hem baskı-balata hemde triger değişimi 1100 liraya geldi 8 ay önce... Sadece triger için 600 gibi bir rakamdı. Servis her ikisi icin 3200 tl talep etmişti o dönemde... Döviz kurları değişmedi bu nedenle döviz kaynaklı zam gelmiş olamaz. Yani 1100 biraz fazla sanki...
Öncelikle geçmiş olsun negatif yaklaşmak istemem ama sıkı gergi rulmanı trigerin yapısını esnetmiş olabilir , eğer koparsa sübaplara motora hasar verecektir.Forumda triger değişimi sonrası hatalara sık rastlamaya başladık.1100 tl bencede fazla başka yerdende fiyat almalısın diye düşünüyorum.