Clio 4 ilk Bakım hk. yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Y_nokta_T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y_nokta_T

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. aracı 04.12,2015 tarihinde almıştım. şu anda 17bin km de. forumu biraz araştırdım. kimisi son 30 gün kala ışık yandığını kimiside 10bin km de ışık yandığını söyledi.
benim aracımda hala servis ışığı yanmadı. daha hiç bakıma sokmadım aracı sizce ne yapmalıyım ?

Benim aracımda ilk bakımda 1000km kala bakım ışığı yandı. Ben tam 20000km seneye denk geldi.Şu an 39600km ve yaklaşık 10 gün öncede bakıma 30 gün kaldı yazdı.Şuanda 20 gün kaldı yazıyor. Bu sene 1 ay önce denk gelecek gibi 2.bakım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben anlayamadım ne zaman ikaz ediyor bakım ışığı. 3 hafta sonra 1 yıl olacak. ve 17 bin km oldu..

Siz hangisi önce dolarsa servisten randevu alın.O zamana kadar ışık yanmazsa durumu anlatın.

uzun zamandır araca binmiyordum. dün bindim baktım ilk çalıştırırken servise 20 gün kaldı diye bi uyarı verdi sonrasında kendi kendine gitti. ikaz ışığıda yanmıyor ne hikmetse. birde ilk bakım genelde 300 500 lira falan tutuyormuş. internette ilk bakım setleri mevcut toplamda 150 lira en pahalısı. siz ne düşünürsünüz ?

uzun zamandır araca binmiyordum. dün bindim baktım ilk çalıştırırken servise 20 gün kaldı diye bi uyarı verdi sonrasında kendi kendine gitti. ikaz ışığıda yanmıyor ne hikmetse. birde ilk bakım genelde 300 500 lira falan tutuyormuş. internette ilk bakım setleri mevcut toplamda 150 lira en pahalısı. siz ne düşünürsünüz ?
İlk bakımda farklıydı.ikinci bakımda gün saymaya başladı bende.birde aracın garantisi varsa servis önceliğiniz olsun.Daha sonra bir sıkıntı olduğunda alakası olmasa dahi servis problem yaratabilir.

Son bin km içinde yanıyor servis lambası, servise yıl dolmadan gidip bilgi almanızda fayda olacaktır.:eyv

Geri