Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracımda 1.2 joy. Koltuk yükseklik ayarı ne yazıkki yok. Fakat koltuğu ayarlamaya gerek duyacağınızı sanmıyorum. Benim eşimde çok rahat kullanabiliyor.
icon modelinin ön yolcu koltuğununda yükseklik ayarı yok ve en yüksek ayarda ayarlamışlar..Biraz uzun boylu birisi oturursa başı tavana değiyor.. Ayarlamak mümkünmü bilen varmı?
Joy kullanıcısıyım koltuğu aşağıda ayarlayıp kullanırdım eski aracımda bunda orta seviyede ama rahatsız etmiyor görüş mesafesi ve pedal mesafesi gayet orantılı
malesef 2015 model joylardada yok.. basık araç kullanmaya alışık olduğum için bunun hem kendi hem koltuğu yüksek olunca ilk başlarda çok rahatsız etti ancak sonradan insan mecburiyetten alışıyor
malesef 2015 model joylardada yok.. basık araç kullanmaya alışık olduğum için bunun hem kendi hem koltuğu yüksek olunca ilk başlarda çok rahatsız etti ancak sonradan insan mecburiyetten alışıyor
İnsani insan yerine koysalar bunlarin hepsi olur. Markalardan once yasalarimiz bizi insan yerine koymuyor ki. Vw bile amerikaya arac gonderirken saci kalinlastiriyor. Renault citroen peugeot gibi markalar da amerika kriterlerini saglayamadigi icin o pazara giremiyor. Evet insana olan feger ortada. Zar zor 2014 kasim sonrsi abd ve esp standart oldu ama daha bir ton yol almalari lazim. Renaultta sagolsun bunu hep yapar. Torpidoya aydinlatma koymaz, kadjarda kapi ici cam digmelerinde aydinlatma yok, clioda ayarsiz koltuk ve saymakla bitmeyecek tonla olmasi gerektigi halde araclardan calinan eksikler
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi