Clio 5 1.0 sce debriyaj kavrama noktası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsynfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsynfb

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Herkese selam 2020 clio 1.0 sce Araç aldım. Daha önce dizel Araç kullanıyordum. Araçta kalkista kavrama neredeyse sonda ,sanayide ustaya gösterdim normal dedi. Baskı balata testi yaptım kaçırmıyor. Forumlarda Renault da böyle diyor ,ama bir türlü alışamadım araci kaldırırken kendimi acemi gibi hissediyorum. Bunun bir çözümü varmı , ya da cliolarda normalmi

• Beğen
Tepkiler: mcgc
Herkese selam 2020 clio 1.0 sce Araç aldım. Daha önce dizel Araç kullanıyordum. Araçta kalkista kavrama neredeyse sonda ,sanayide ustaya gösterdim normal dedi. Baskı balata testi yaptım kaçırmıyor. Forumlarda Renault da böyle diyor ,ama bir türlü alışamadım araci kaldırırken kendimi acemi gibi hissediyorum. Bunun bir çözümü varmı , ya da cliolarda normalmi
3 silindir araçların kavraması yukarda oluyor sanki istop etçekmiş ve ya hissiz kalkıyor durum normal

• Beğen
Tepkiler: mcgc ve hsynfb
Araciniz hayirli olsun, gule gule kullanin!

Sizin arac kac km de bilmiyorum ama evet benim aracimda da yukarida kavriyor. 19bin civari almistim ben, o zaman da bu sekildeydi. Bir de kalkişlarda gaza biraz daha fazla basmaniz gerekiyor olabilir. Önden devri biraz daha yükseltince pedali birakirken arac daha rahat ve kolay kalkis yapiyor.

Dizelden sonra boyle hissetmeniz normal bence cunku dizelde gaza hic basmasaniz da arac kalkis yapabiliyor. Zamanla alışacağınızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri