Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok ben öyle demedim valla İnternette okuduklarımı paylaştım sadece, ama büyük ihtimalle kasko ücretlerinin artmasından dolayı o fiyat oldu. Benim de sağlık sigortam var mesela, güya %10 indirim alıyorum her sene, ama bir de ek prim ödemem gerekiyor o da %10 birbirini götürüyor
farklı şirketlerden teklif alın derim ben sizi kazanmak için indirim yapıyorlar genelde denemek lazım,
Ayrıca kaç yıllık ehliyetin oldugu önemli kasko yaptırırken
mesela ben yaptırırken Anonim Şirketi çalışanı olduğum için indirim almıştım meslek indirimi adı altında bir sürü ayrıntıları var
vallahi kardeşler ne diyeyim fiyatlar uçtu bu sene.20 gün önce aldığım sıfır aracı 930 tl ye kavga dövüş indirtebildim.hemde şirket axa sigortanın full olanıydı.bide renault kaskoyuda eklettim ücretsiz komple boya döşeme ve motor korumasınıda bedava yapacaklar bi kereliğine.nasıl ama pazarlıktan geri adım atmayın.o kadar çok opsiyonları varki kardan feragat etmek istemiyorlar anlıcanız...
farklı şirketlerden teklif alın derim ben sizi kazanmak için indirim yapıyorlar genelde denemek lazım,
Ayrıca kaç yıllık ehliyetin oldugu önemli kasko yaptırırken
mesela ben yaptırırken Anonim Şirketi çalışanı olduğum için indirim almıştım meslek indirimi adı altında bir sürü ayrıntıları var