14 Eyl 2011 #2 RC Burakcarisma Burak SIRTMAÇ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Nis 2011 Mesajlar 293 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Çok leylek kalmış ya :/
14 Eyl 2011 #3 karpuz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 429 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Fikir bence çok güzel bu tip bir çalışmayı uygulayabiliriz aslında çok hoş olmuş. siyah ve sarı.
14 Eyl 2011 #4 Burock Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 782 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Çok boğulmuş jantlar, ben olsam jantları Sıvı sarıya boyar logoları füme yapardım. Leylek konusuna katılıyorum bunu biraz indirmek şart.
Çok boğulmuş jantlar, ben olsam jantları Sıvı sarıya boyar logoları füme yapardım. Leylek konusuna katılıyorum bunu biraz indirmek şart.
15 Eyl 2011 #5 crazy_tuning Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Haz 2011 Mesajlar 168 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 bu jantlar clio orjinal jantı demi dinamik modelin jantı yani .s bana da lazım bi takım serviste var mı acaba
bu jantlar clio orjinal jantı demi dinamik modelin jantı yani .s bana da lazım bi takım serviste var mı acaba
15 Eyl 2011 #6 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 crazy_tuning' Alıntı: bu jantlar clio orjinal jantı demi dinamik modelin jantı yani .s bana da lazım bi takım serviste var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Serviste çok derler ya çıkma parçacıya yada lastikçilere sor..
crazy_tuning' Alıntı: bu jantlar clio orjinal jantı demi dinamik modelin jantı yani .s bana da lazım bi takım serviste var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Serviste çok derler ya çıkma parçacıya yada lastikçilere sor..
15 Eyl 2011 #7 crazy_tuning Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Haz 2011 Mesajlar 168 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 4TT4CK4N' Alıntı: Serviste çok derler ya çıkma parçacıya yada lastikçilere sor.. Genişletmek için tıkla ... bulabileceğim heryere haber bıraktım bi aydır bulan çıkmadı resim bile bıraktım bu jantların ama yok servis ne kadar söyler ki?
4TT4CK4N' Alıntı: Serviste çok derler ya çıkma parçacıya yada lastikçilere sor.. Genişletmek için tıkla ... bulabileceğim heryere haber bıraktım bi aydır bulan çıkmadı resim bile bıraktım bu jantların ama yok servis ne kadar söyler ki?
15 Eyl 2011 #8 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Tam olarak bilmiyorum ama tahminen takımı 1500 TL civarı olur..
15 Eyl 2011 #9 McvPower Cem Deniz AYDIN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ağu 2011 Mesajlar 347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Benim hoşuma gitti,Başarılı bir çalışma.