Cree led uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5000 saat ömür normal kullanımda yaklaşık 20 yıl demek :)

5000 saat ömür normal kullanımda yaklaşık 20 yıl demek :)
Aynen, ömür konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Ama mercekli farlarda kullanılıyor mu daha önce hiç görmedim. Soğutma levhası var ama mesela mercek önüne sığıyor mu bunları bilmıyorum. Yoksa 1 takım da fluence için sipariş vereceğim.

Ankara'da akşamları yağmur yağacak şimşek çakıyor demeyin. Benim yaramaz sol şeritten geliyordur. :silah

arka spoilerın oradaki stopları çakarlı yapmak istiyorum f1 gibi yanıp sönsün. Yapan var mı o uygulamayı?

Ankara'da akşamları yağmur yağacak şimşek çakıyor demeyin. Benim yaramaz sol şeritten geliyordur. :silah

arka spoilerın oradaki stopları çakarlı yapmak istiyorum f1 gibi yanıp sönsün. Yapan var mı o uygulamayı?
Ben yaptırdım, 9 modlu F1 çakar modülü taktırdım. Güzel oluyor..

Bende taktırdım sonunda ledlerimi. Çok hoşuma gitti, ama kısalara da led alsak çok mu göz alır acaba? Sarı beyaz uyum olmadı..
Birde arkadaşlar , ampülde demır cubuk var sağında bir led solunda bir led var. Bunlardan biri tas içine birisi karşıya mı bakacak, yoksa biri alta biri üste mı bakacak? Uzunlar çok dağılıyor , yakında cok etkili ama menzili kısa farla aynı :)

Ben kısalarda Led kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar :) bir ara uzunlara da alacağım.

Hangı ledi kullanıyorsunuz? Birde ledi far tasına mı verecez acaba?

Bende taktırdım sonunda ledlerimi. Çok hoşuma gitti, ama kısalara da led alsak çok mu göz alır acaba? Sarı beyaz uyum olmadı..
Birde arkadaşlar , ampülde demır cubuk var sağında bir led solunda bir led var. Bunlardan biri tas içine birisi karşıya mı bakacak, yoksa biri alta biri üste mı bakacak? Uzunlar çok dağılıyor , yakında cok etkili ama menzili kısa farla aynı :)

Kisalarda karsi tarafi çok rahatsiz eder bence...

Ayrıca Kısalara Her Cree Led olmuyor ben Photon Supreme Aldım geri iade ettim arkası çok tombul girmedi kesme delme biçme yapılsa belki olurdu ama sonradan oluşabilecek buğu sorunu için hiç elletrimeden geri iade ettim...

Geri