Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen, ömür konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Ama mercekli farlarda kullanılıyor mu daha önce hiç görmedim. Soğutma levhası var ama mesela mercek önüne sığıyor mu bunları bilmıyorum. Yoksa 1 takım da fluence için sipariş vereceğim.
Bende taktırdım sonunda ledlerimi. Çok hoşuma gitti, ama kısalara da led alsak çok mu göz alır acaba? Sarı beyaz uyum olmadı..
Birde arkadaşlar , ampülde demır cubuk var sağında bir led solunda bir led var. Bunlardan biri tas içine birisi karşıya mı bakacak, yoksa biri alta biri üste mı bakacak? Uzunlar çok dağılıyor , yakında cok etkili ama menzili kısa farla aynı
Bende taktırdım sonunda ledlerimi. Çok hoşuma gitti, ama kısalara da led alsak çok mu göz alır acaba? Sarı beyaz uyum olmadı..
Birde arkadaşlar , ampülde demır cubuk var sağında bir led solunda bir led var. Bunlardan biri tas içine birisi karşıya mı bakacak, yoksa biri alta biri üste mı bakacak? Uzunlar çok dağılıyor , yakında cok etkili ama menzili kısa farla aynı
Ayrıca Kısalara Her Cree Led olmuyor ben Photon Supreme Aldım geri iade ettim arkası çok tombul girmedi kesme delme biçme yapılsa belki olurdu ama sonradan oluşabilecek buğu sorunu için hiç elletrimeden geri iade ettim...