Sayın burtvin başımdan geçen tatsız bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. 2013 model touch plus fluence edc 110hp olanından almıştım. Sizin tarif ettiğiniz şekilde hiç bir şekilde hız sabitleyici devre girmiyordu. Yazılımcı birine gidip bilgisayara bağlattığımda aracın hız sabitleyicisinin yazılımsal olarak iptal edildiğini ama bilgisayar yazlımı aracılığıyla tekrar açabileceğini söyledi, nitekim açtırdım. Arkadaşa neden bir insanın aracının bir özelliğini bilerek kapattıralieceğini sorduğumda aracın km bilgisi ile oynamak için genellikle bu işi yaptıklarını söylemişti. Ben de aracı yetkili servise götürdüğümde aracın km bilgisiyle oynandığını öğrenip şok olmuştum. Sonra aracı satın aldığım kişiyi arayarak aracı geri verdim ve paramı fazlasıyla geri aldım. Öncelikle yazılımcı birine gidin. Aracın hız sabitleme özelliğinin yazılımsal olarak kapalı olup olmadığını kontrol ettirin. Eğer kapalıysa hiç vakit kaybetmeden yetkili renault servisine gidip aracın bakım geçmişi ve km bilgisine baktırın. Daha fazla detay isterseniz cep numaranızı verin ben sizi arayayım. Bildiğim her şeyi anlatayım. Şuan 2013 icon prestij edc kullanıyorum çok memnunum.