daha yeni geldim

çok kaçmış ayarımız hehe alcolde kan olayı azalmış hehe
burak; açıklamayı zaten onur abi yapmış bir kez de ben yazayım...halil abi anlatıyorum.
öncelikli olarak 2 haftadır beni yalnız bırakmayan onur abiye (honour too run

) ne kadar teşekkür etsem azdır, fikir verme açısından hiç bir zaman desteğini esirgemedi, sağolsun. zaten elektrikçi bulmakda baya bir zorluk çektik. en son evren beyin geçen hafta tanıştırdığı dükkana gittik onun adını kullanarak fotoda görülen rahmi bey e bir sürü naz ve söz ettik. çünkü bir yer murat (laguna) ın lenslerinin takamam, geçen takmayı denedik passatın beynini yaktık falan dedi.
Gelelim lenslere, takmak için denemediğimiz, yol kalmadı... önceden sürtüp, sonrada piano black yaptırdığın ızgara söküldü ancak lensler için fikir aldığım bölge sökülemedi...tampon sökemeiz lazım denincede alternatif olarak bu day light önümüze geldi. O yüzden anketi bir nevi boşa açmış sayıldım. O yüzden ankete katılan bütün site sakinlerinden özrü borc bilirim. Gene alınan kararı yerine getiremedim.(yanlış anlamayın fikirlerinize değer vermediğimden değil)
space marka takılma maliyeti işçiliği 100 tl ye mal oldu. 89 tl ye aldığım lenslerde elimde kaldı.

almak isteyen olursa, irtibata geçebilir. bana maliyeti 94 tl ye geldi. 70 tl ye "bir görüşme sonrası" ilgili arkadaşa bırabilirim.
Tekrardan yapılan yorumlar ve beğendiğiniz için teşkkür ederim.