arkadaşlar fluence aracımın hararet göstergesi dijital ve 35 km yol yaptım gösterge çubuğu 1 tane kaldı sadece bu normal midir ? ortaya kadar dolması gerekmiyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar fluence aracımın hararet göstergesi dijital ve 35 km yol yaptım gösterge çubuğu 1 tane kaldı sadece bu normal midir ? ortaya kadar dolması gerekmiyor mu ?
Normalde ortaya kadar olması gerekiyor fakat bu araçlarda fabrikasyon bir arıza var ve surekli tek diste kalıyor. Bu durum sıkıntı olusturmuyor. Ben 3 senedir bu şekilde kullanıyorum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hararetle ilgili sıkıntı olmasın da önemli değilDijital göstergelerin bir çoğunda bu şikayet var.
hararetle ilgili sıkıntı olmasın da önemli değil
Dijital göstergelerin bir çoğunda bu şikayet var.
bugün pampa çıktım çıktıktan sonra gösterge diş olarak ortaya geldi sonra düz yol gelince rahat olunca tekrar bir dişe indi niye böyle anlamadım bu durum normal midir?termostat sağlammı kontrol ettirin yinede.
yada elm327 ile obd den bağlanıp motor su sıcaklığına bakın.
gerçekden su sıcaklığı düşükse termostatta arıza vardır.buda kalorifer verimsizliğinden tutunda yakıt sarfiyatı motor ömrü gibi çok şeye etki eder.
bugün pampa çıktım çıktıktan sonra gösterge diş olarak ortaya geldi sonra düz yol gelince rahat olunca tekrar bir dişe indi niye böyle anlamadım bu durum normal midir?