Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar sabah aracın vites topuz mandalı sabah kırıldı bu parça serviste zamlardan sonra çok yüksek çıkacagını tahmin ediyorum ucuzyolu haletme şansımız varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar sabah aracın vites topuz mandalı sabah kırıldı bu parça serviste zamlardan sonra çok yüksek çıkacagını tahmin ediyorum ucuzyolu haletme şansımız varmı
Muhtemelen vites Topuz’u ile birlikte verilir serviste. Maliyet yüksek olur haliyle. Ama cikmacilarda uygun fiyatlara halledebilirsiniz. İkitelli Atatürk sanayi sitesine bakın istanbuldaysaniz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı şekilde aracımın vites topuzu söküldüğü esnada kırıldı çıkması 250 tl civarı orjinalide 700 tl civarında olduğunu öğrendim ufak bir sunfix operasyonuyla kendim çözdüm kronik şekilde kırılan bu parçayı eskisinden daha iyi halede getirdim dilerseniz uygulamayı anlatabilirim yoksa başka şekildede yardımcı olabilirim
Biraz el becerisi istiyor ama kullanılan malzeme tamir parasına denk geliyor ben yapan bir arkadaş buldum dilerseniz özelden yazın 150 tl gibi bi ücrete yapıyorlar eskisindende sağlam oluyor