Gözüm aydın. Aracın üst tavanında güneş yanığı var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgur82

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Başlıktanda anlaşılacağı üzere tavanda güneş yanığı başlangıcı var. bu konuyla ilgili ne yapabilirim. Fikri olan varsa sevinirim

Duster'ın mı kardeşim,bu kadar yeni bir araçta güneş yanığının ne işi var...?

Branda dan sonramı oldu

Dusterın abi ya.dün aşağı inip arabayı yıkayayım dedim. tavanda madeni 1 Tl büyüklüğünde yanık var. Bu akşam resim çekip, yarın paylaşayım. Acaba başka bir şey olabilir mi :(

Duster'ın mı kardeşim,bu kadar yeni bir araçta güneş yanığının ne işi var...?

branda ile ilgili yorumlara baktım. Kimse branda çekme taraftarı olmayınca, vazgeçtim. hiç branda çekmedim arabaya. Siz bilirsiniz Tuzlayı. Araba sürekli tersaneler bölgesinde duruyor mesai saatinde. ayrıca boyanın üstü gemilerden gelen ve kurumayan boyalardan dolayı minik minik, sime benzer boya oldu hep :(

Branda dan sonramı oldu

Abi belki başka birşeydir dediğin gibi belki bir boya ya da başka bir malzemeden dolayı olmuştur. Yani yeni bir araçta güneş yanığı olması şaşırtıcı gerçekten... Aman abi brandadan uzak dur :D

ben en iyisi yarın resmini çekeyim ya. Siz benden daha iyi bilirsiniz ne olduğunu.

Abi belki başka birşeydir dediğin gibi belki bir boya ya da başka bir malzemeden dolayı olmuştur. Yani yeni bir araçta güneş yanığı olması şaşırtıcı gerçekten... Aman abi brandadan uzak dur :D

içindeki kötülükleri dışarı atan bir kuşun da işi olabilir geçmiş olsun

Evet tersena bölsesi hava şartlarından kotu ,araca boya korumasını yaptırdınız mı ?

Evet tersena bölsesi hava şartlarından kotu ,araca boya korumasını yaptırdınız mı ?

Boya koruması bir işe yaramıyor yani uzun vadeli bir koruma sağlamıyor 3-5 yıkamadan sonra bir etkisi kalmıyor...

Geri