Arkadaşlar Gt line lara ait özel bir formda yer yok sanırım varsada ben göremedim sanırım
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gt line 1.6 dci 130 hp yakıt tüketimi verileri olanlar paylaşabilirse çok sevinirim.
Aslında geniş arabaları sevdiğim için sedanı da düşünmüştüm fakat ağırlığından dolayı gözüm korktu. Şu an kullandığım astranın ağır olmasından dolayı düşük devirlerdeki çekişinin düşük olması ve de yakıtının yüksek olması ön yargılı olmama neden oluyor. 1.6 dci ile oldukça iyi bir yakıt ortalaması sağlamışsınız. Genelde sakin mi kullanıyorsunuz? Üst devirlerde eminim motor çok iyidir fakat araba alt devirlerde nasıl motor canlı mı?
Bildiğim kadarıyla 1.6dCi sedanlarda hiç yer almadı yalnızca hatchback GT-Line modellerinde ve manuel vites seçeneğiyle mevcuttu.Evet haklısınız. Ben sedan için de 1.6 dci motor düşündüğümden dolayı ki o da 1500 kg civarı yakıt ve performans kuşkularım daha çok sedan içindi. Tercihim sanırım gtline 1.6 dci dan yana olacak.