Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayarlatmak gerekiyor ama bi türlü vakit bulup yaptıramadım ki bunun üstüne xenon ampüllerini 15000k yaptım ve artık hiç birşey göremiyorum yağmurlu havalarda hiç çıkarmıyorum zaten...
masallah benim aractada coilover var ama bende kw var senin ki kadar iniyor ama saglıklı olmuyor dedigin gibi kendini kasıyorsun cukur tümsek falan filandan arada bir tadını almak icin basmak en güzelli ben camurluk kısmını sıfırlayıp bırakıyorm ama kış geldi jantları söküp kalkırma zamanı geldi güle güle kullan güzel arac
masallah benim aractada coilover var ama bende kw var senin ki kadar iniyor ama saglıklı olmuyor dedigin gibi kendini kasıyorsun cukur tümsek falan filandan arada bir tadını almak icin basmak en güzelli ben camurluk kısmını sıfırlayıp bırakıyorm ama kış geldi jantları söküp kalkırma zamanı geldi güle güle kullan güzel arac