KadiogLu89 CSZ Megane'm ..

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Gökhan42 CSZ Megane'm ..

selamlar ailem. aktif olarak beraber oldugumuz bu foruma detaylı olarak aracımın fotolarını yuklememistim ufak tefek isleri vardı Cam filmi Cektim Arkalar 3 önler 2 numara Spoiler Taktım ısıklı bisey :::::) Bulusmada RFC Stickeri.. Ve Son olarakda Arka cama Bi yazı yazdım :)
Bilen biliyor bilmeyende bilsin.. 98 model Megane 2.0 RXT SedefKIRMIZI aracım...

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

SPOILER COK HOSUMA GIDIYOR AMA GOREN BAZI MEGGYCILER KOYDENN YAKISMAMIS VS ORJINALINI BOZMUS ARACIN GIBI YORUMLAR YAPIYOR BEN BEGENDIM TAKTIM SIZCE NASIL ???

Son düzenleme:
Abi plakalıkları sök geri kalanı on numara , maşallah :) Spoiler on numara olmuş :)

maşallah meggy'ye, keyifle kullanmak nasip olur inş.

maşallah meggy'ye, keyifle kullanmak nasip olur inş.
Allah Razı olsun Amin.. Cumlemize insALLAH.

Abi plakalıkları sök geri kalanı on numara , maşallah :) Spoiler on numara olmuş :)
Sagolasın Kadir.. Spoileri begenmeyenler var ama ben cok begendim.. Plakalıkları sokerim Tamam :eyv

Masallah
Allah kaza bela vermesın

aracın maşallahı var ancak arka tamponun sağında ve solunda ki sticker lara anlam veremedim ...?

aracın maşallahı var ancak arka tamponun sağında ve solunda ki sticker lara anlam veremedim ...?
dikkatine hayran kaldım :) Walla ben aldıgımda vardı sokmedim altından bisey cıkar diyede bakmadım :) belki LPG icin delmis sonra kapatmıslardır

dikkatine hayran kaldım :) Walla ben aldıgımda vardı sokmedim altından bisey cıkar diyede bakmadım :) belki LPG icin delmis sonra kapatmıslardır
benimde aklıma ilk o geldi :) dikkat etmem mi aynı araçtan 6 yıl kullandım...

valla ben 1.4 r19dan gectim buna cok memnunum cok seviyorum aracımı.. sen memnunmuydun
hemde çok memnundum ondan sonraki araçlarımın hiç birinde aynı tadı alamadım ah ah ....
22649345.th.jpg
[/URL][/IMG]

Geri