Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Radyator hortumunu alt taraftan cikarin. En saglami bu. Su varsa icinde pas tozu felanda vardir. Hepsi ordan akar gider. Saglam guzel olur. Sonra baglarsin. Ama alt hortum kelepcesi vidali ise kolay takarsin. Geçmeli kelepceler var onlari takmasi zordur ona göre
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Radyator hortumunu alt taraftan cikarin. En saglami bu. Su varsa icinde pas tozu felanda vardir. Hepsi ordan akar gider. Saglam guzel olur. Sonra baglarsin. Ama alt hortum kelepcesi vidali ise kolay takarsin. Geçmeli kelepceler var onlari takmasi zordur ona göre
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antfriz koyarken daha önce araca antfriz koyulmuş olduğundan emin olun. Zira daha önce antfriz koyulmadıysa zamanla radyatorde oluşan minik delikler pas ve yabancı maddelerce tıkanabiliyor va antfriz koyunca bu maddeler ortadan kaybolarak kullanıcı tarafında “antfriz koydum radyatör delindi gibi şikayetler oluyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi