Laguna 1 amerikan park ve sislere xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mistik60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) aynen dediğin gibi, bende karadüzen çift duylu var. Geçen gün bi arkadaşta gördüm, sinyalin yanını deldirip ayrıyetten park ampülü çekmiş oraya. Sinyalde iki tane ampülü var altlı üstlü. O kapkaradüzen heralde :D
onu yapıcamktım fakat aydınlatma fazla olmaz diye düşündüm yaza süprizim var karadüzen amerikan park aslında ,amerikan park modülünü nün karadüzenini ;ışık seviyesi ayarlanabilir olarak yapıcam süpriz ama:eyv:D

çok yakışmış :eyv ama rengi açık gibi turuncunun.

maşallah abi yakışmış,karadüzen forever(amerikan parkta)no modul:eyv

bir kaç kez böyle yorumlara denk geldim de, modüle karşı olmaktaki amaç ne??

bir kaç kez böyle yorumlara denk geldim de, modüle karşı olmaktaki amaç ne??

Abi modülü çok istiyorum fakat malesef taktıramadık ;amaç TÜRKLERİN NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK :D:D:D:D:D:D:D

Abi modülü çok istiyorum fakat malesef taktıramadık ;amaç TÜRKLERİN NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK :D:D:D:D:D:D:D

Kardeşim o modül de Yasin abimizin yaptığı güzel bir icat değil mi :eyv neyse konuyu dağıtmayalım.

hayırlı olsun no modül yes karadüzen :D farın orjnal parkınada led takın daha güzel duruyor bende öyle 10 numara duruyor led park + amerikan park + 8000k far xenon + 8000k sis xenon :D ışıl ışılll

evet hocam, renk açık. Turuncu değil, normal renksiz çift duylu ampül. Bulunduğum ilçe küçük biyer. Çift duylu turuncu bulamadım :o internetten alıcam heralde bulabilirsem.

evet hocam, renk açık. Turuncu değil, normal renksiz çift duylu ampül. Bulunduğum ilçe küçük biyer. Çift duylu turuncu bulamadım :o internetten alıcam heralde bulabilirsem.
ben mersinde bile bulamıyorum bazı şeyleri abi. :) onur2ran abi bir zamanlar krom görünümlüsünden satıyordu galiba.

ben mersinde bile bulamıyorum bazı şeyleri abi. :) onur2ran abi bir zamanlar krom görünümlüsünden satıyordu galiba.
Standart PY21W/5W Çift duy Ampul AMERİKAN PARK a GittiGidiyor'da 54503368
şöyle bişey var ama normalin çifti 2 TL, sarının 10 TL. abes bi fiyat koymuş.
SARI ÇİFT DUY SİNYAL AMPÜLÜ GittiGidiyor'da 52044076
bi de bu var, bunu da sarı boyaya batırıp çıkarmışlar gibi sanki. Hemen atıcakmış gibi boyası.

Standart PY21W/5W Çift duy Ampul AMERİKAN PARK a GittiGidiyor'da 54503368
şöyle bişey var ama normalin çifti 2 TL, sarının 10 TL. abes bi fiyat koymuş.
SARI ÇİFT DUY SİNYAL AMPÜLÜ GittiGidiyor'da 52044076
bi de bu var, bunu da sarı boyaya batırıp çıkarmışlar gibi sanki. Hemen atıcakmış gibi boyası.

ikincisi boyama gibi duruyor. bir süre sonra yanar boyası, yine açılır rengi.

ben montaj ampül kablo dahil hepsini 40 tl ye yaptırdım kullandıgımız ampülde çift duylu orjinal turuncu OSRAM :eyv boyalı degil yani :) söleseydin abi sana yollardık orjinal osram boya degil orjinal turuncu :eyv

Geri