Lassa Snoways Era (+) 205x60x16 92H

Hayırlı olsun usta.Bende 4 adet petlas snowmaster kış lastiği aldım kangooya.

• Beğen
Tepkiler: Selo61
Güçlendirilmiş yanak normal yanaktan sert olur ki yaylanmayı yanak sağladığından XL lastiğin konforu daha az olur sertçe olur.Çünkü mantık şudur yükte , lastiğin yanağının dayanmasıdır bunun için yanak esnemesi az olur.91-92h lastikler yük olmayacaksa yeterli olabilir ancak fazla yüklenirse de tehlike olabilir yanak baloncuk yapabilir tabii yüklü kullanılırsa.Yoksa hemen hemen aynı ağırlıktaki scenic-2 veya 3 ler XL kullanmıyorlar.

Continentallerin ıslak zemin performansı oldukça iyi ege bölgesinde kış lastiği gereksiz gibi.Kaldıki kayseride clio hb ile continentallerle çok kış geçirdim :) sadece erciyese çıkamazsınız.Birde şu var kayseride yokuş yok :) sadece erciyeste var ve yollar hep temiz..

Ticari yani şirkete kayıtlı olmayan kangoolarda zorunlu değil diye biliyorum.Birde araçlarımız panelvan sınıfı olmuştu hız sınırımız da 100km/h

Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Eskişehir organizasyonu sırasında Eskişehir'in karlı-buzlu ve soğuk yollarında lastikleri test etme imkanım oldu,gerçekten en ufak kayma yapmadan aracı kontrol edebiliyorsunuz,kış lastiği takmanın bütün araçlar için zorunlu olması lazım,yollarda bir sürü kazaya tanık olduk ve hepsi buzlanan yollarda kayma neticesinde gerçekleşmişti...

1002636_423592421073765_99952509_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Rangoo ve Emir
Güçlendirilmiş yanak normal yanaktan sert olur ki yaylanmayı yanak sağladığından XL lastiğin konforu daha az olur sertçe olur.Çünkü mantık şudur yükte , lastiğin yanağının dayanmasıdır bunun için yanak esnemesi az olur.91-92h lastikler yük olmayacaksa yeterli olabilir ancak fazla yüklenirse de tehlike olabilir yanak baloncuk yapabilir tabii yüklü kullanılırsa.Yoksa hemen hemen aynı ağırlıktaki scenic-2 veya 3 ler XL kullanmıyorlar.

Continentallerin ıslak zemin performansı oldukça iyi ege bölgesinde kış lastiği gereksiz gibi.Kaldıki kayseride clio hb ile continentallerle çok kış geçirdim :) sadece erciyese çıkamazsınız.Birde şu var kayseride yokuş yok :) sadece erciyeste var ve yollar hep temiz..

Ticari yani şirkete kayıtlı olmayan kangoolarda zorunlu değil diye biliyorum.Birde araçlarımız panelvan sınıfı olmuştu hız sınırımız da 100km/h

Xl Yada Xl Olmayan Kış Lastiği Kullandınız Mı Hic ?

Ben şahidim F kangoo bir.milim şaşmaz mı arkadaş ? Gerçekten kış lastiği candır. Beni ugk korkmuş garajda yatarken F kangoo çirit attı eskişehirde hemde tam soğuk karda. Şimdş sıra ugk da !

Kar lastiği candır,gerisi heyecandır :eyv

iyi yapmışın mustafa abi

hayırlı olsun abi, güzel örnek oluyorsun bizlere...

Geri