Kendime kimyasalda çalışan bir abiye parlatıcı yaptırmıştım hem arabayı parlatıyor hem lastikleri baya bir süre gidiyor 1 haftaya yakın tozlu yerlere girmedikçe gidiyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendime kimyasalda çalışan bir abiye parlatıcı yaptırmıştım hem arabayı parlatıyor hem lastikleri baya bir süre gidiyor 1 haftaya yakın tozlu yerlere girmedikçe gidiyor![]()
nasıl 1 karışım biraz bahsedermisiniz
Vallaha hiç bilmiyorum bir ara getirdi bana hala onu kullanıyorum bitti bitecek yeniden istediğimde sorarım sizin için
gazyağı olayı gercekten iyi, bi yöntemde ben söyliyim, ben genelde böyle kullanıyorum.
geceden gazyağına KADİFE bez yatırın, bütün gece içinde dursun, sabah kalktıgınızda kadifeyi sıkıp kuruması için bi kenara asın, daha sonra aracı yıkayıp kuruladıktan sonra bu bezle silin aracınızı, mükemmel sonuc veriyor![]()
Gaz yağı olayını babam yapıyor ben pek anlamıyorum ama dikket edin elinize kokusu çıkarsa yemek yiyemeyebilirsiniz.
Arap sabunu ben niye görmedim bilmiyorum bu arap sabunu sıvı mı katımı ne ? Kola şuan önümde duruyor yudumluyorum
Ben yıkarken Carfurdan aldığım turuncu bulaşık detarjanı var onu kullanıyorumUcuz
![]()
Allah razı olsun abi paylaştıgın için en yakın zaman da uygulayacagım.(süngeri nereden bulurum vede nasıl bir sünger olmalı (şampuan ile aracı yıkarken )))) .saygılar