Sorunlarımız aşağı yukarı aynı
Bunların hepsi bu lpg denen illetten oluyor sökücem en sonunda komple qwqw

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lpg canndrSorunlarımız aşağı yukarı aynıBunların hepsi bu lpg denen illetten oluyor sökücem en sonunda komple qwqw
Sorunlarımız aşağı yukarı aynıBunların hepsi bu lpg denen illetten oluyor sökücem en sonunda komple qwqw
lpg canndr![]()
sizi bilmem ama ben arabaya biniyosam bu LPG sayesınde BEnzınde kım bınebılır bu kadar rahat ?Aslında yenilenmesi lazım bi müddet sonra..
10 sene de bir tank değiştirmekle pek düzenli olmuyor herhalde sisteminde elden geçmesi lazım..
katılıyorum![]()
Tamam uzun yolda bayağı faydası var,mesela kmde (zam'dan önce) 175 kr yakmıştı en son.Araçlarda aynı araçlar 2002 rxi ama düz vites bendeki,bu ilk defa lpgli aracım hiçbir şekilde ısınamadım.Yakış olarak sıkıntı yokta ilk çalışmalarda olsun bazı çözülemeyen sorunlar olsun bayağı soğuttu benilpg bakımlarıda yapıldı ve takılalı daha 40000km olmamış,geçen ay ayar yapıldı ve lpg enjektörlerine gaz veren filtre değişti.Soğukların başlamasıyla araba bir hoş oldu.Mesela önceki araçlarda kör kütük kışta bile araç tek marşta gaz vermeden çalışırdı şimdi lpg'li megane ilk çalışmada farkettiriyor.En iyisi bazı kişilerin dediği gibi şehir içinde benzin uzun yolda lpg :soru herhalde en sağlıklısı bu şekilde olucak gibi
sizi bilmem ama ben arabaya biniyosam bu LPG sayesınde BEnzınde kım bınebılır bu kadar rahat ?
benzin depon çeyreğin altına inmesin çeyrek ile yarım depo arasında kalsın, aracın lpg ye geç geçiyorsa ayarlattır erken geçsin böylelilkle sabahları ilk kalkışta sıkıntın kalmaz
benzınde calsıır calısmaz sanıyeler ıcınde LPGye gecıren bı parca varmıs LPG servsi 80 TLmi ne dedı... Ama ben gerek duymuyorum arac sadece sabah ılk calıstırmada ılk 2-3 dakka gaz yemıyor.. sonrasında sorun olmuyor benım ııcınBenzin genelde çeyreğin altına kolay kolay inmiyor zaten de lpg ye geçme süresi konusunda normal ayarında duruyor galiba..![]()
benzınde calsıır calısmaz sanıyeler ıcınde LPGye gecıren bı parca varmıs LPG servsi 80 TLmi ne dedı... Ama ben gerek duymuyorum arac sadece sabah ılk calıstırmada ılk 2-3 dakka gaz yemıyor.. sonrasında sorun olmuyor benım ııcın