Megane 4 Ses Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Corleone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corleone

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. 2012 jetta trendline paketten 2017 icon megane a geçiş yaptık geçen hafta. Jettayı fazlasıyla aratan ender konulardan biri olan ses sistemi hakkında birkaç sorum olacak. Genel olarak araçtan çok memnunum fakat ses sistemi sattığımız jettaya göre epey kötü. Biz o Jettayı 2. El almıştık ilk sahibi farklı bir ses sistemi mi taktırdı bilmiyorum fakat megane ile arasında bass konusunda çok fark var. Müzik dinlerken bass benim için önemli. Sorularım şunlar: Ses sisteminden memnun olmayan var mı? Ses sistemini değiştiren oldu mu? Olduysa fiyatlar ne civarda? Değiştirecek olsam hangi markayı tercih etmeliyim.

Arkadaşlar merhaba. 2012 jetta trendline paketten 2017 icon megane a geçiş yaptık geçen hafta. Jettayı fazlasıyla aratan ender konulardan biri olan ses sistemi hakkında birkaç sorum olacak. Genel olarak araçtan çok memnunum fakat ses sistemi sattığımız jettaya göre epey kötü. Biz o Jettayı 2. El almıştık ilk sahibi farklı bir ses sistemi mi taktırdı bilmiyorum fakat megane ile arasında bass konusunda çok fark var. Müzik dinlerken bass benim için önemli. Sorularım şunlar: Ses sisteminden memnun olmayan var mı? Ses sistemini değiştiren oldu mu? Olduysa fiyatlar ne civarda? Değiştirecek olsam hangi markayı tercih etmeliyim.

Jetta ile megane arasinda ses sistemi tarafinda fark var evet. Megane da ( yeni kasada ) cok kotu degil ama iyi de degil. Ben sifirdan tesisat ile hallettim isi. 2.200 liraya mal oldu. Suan harika. Ama ben o kadar para harcayamam derseniz forumdan bir arkadas alpine veya jbl di sanirim markasi kendinden amfili bas takmisti aracina. Oldukcada memnun. Bu urunun guzel yani mevcut orjinal sistemde herhangi bir degisiklik yapmadan sadece bas ekleniyor. Seste muazzam oldu diye yazmisti. Bu tip bir urun sizin ihtiyacinizi karsilar sanirim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri