Megane Coupe Kelebek cam temizlemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RsErdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de aynısını geçen yıl yapmıştım haala taş gibi çalışıyorlar...

Elinize sağlık :eyv güzel uygulama olmuş.

bende de bir sağ taraf hiç çalışmıyor, soldaki çok ağır çalışıyor. Yok mu bunun ehli İstanbul'da? Enteresan olan senede 5-6 defa açtığın şeyin bozulması..Demek hergün kurcalasak ne olurdu..

sadece para tuzağı desenize şuna , adamlar zamanla bozuldu sanılsın diye kafa yorup bu işe içine yağ doldurmuşlar.tabiiki türk zekasını hesaba almamışlar :)

bende de bir sağ taraf hiç çalışmıyor, soldaki çok ağır çalışıyor. Yok mu bunun ehli İstanbul'da? Enteresan olan senede 5-6 defa açtığın şeyin bozulması..Demek hergün kurcalasak ne olurdu..

aksine kardeşim hergün kurcalasan bişiy olmaz...oradaki yağ toz birleşip hareket te görmeyince bi nevi yapışıyor...motor vebasto marka bozulması imkansız gibi bişiy..

2 yıl once benim aracımda da aynı sorun vardı. baskent oto sanayide ustam var(isteyenlere iletisim bilgilerini verebilirim). sadece merkezi kilit ve cam arızalarını gideriyorlar. oraya goturdum ve 2 saat gibi bir surede yaptılar. o zamandan bu zamana sorunsuz calısıyorlar. arkadaslarında bahsettigi gibi sadece motorlar temizlendi ve sıvı gresle yaglandı. bence en buyuk sorun doseme cıkarma - takma isciliginde. tamiri yapan usta daha öncede coupe kelebegi tamir etmis. elide yatkın, temiz iscilik yaptı. dusunenler varsa kesinlikle oneririm. isin ehli birini yaptırmazsanız elin hanzosu saga sola tornavida sokup, kanırtmaya calısıyor. eliniz tornavida tutuyorsa, sök-tak isleri elinizden geliyorsa cok rahatlıkta kendinizde temizlersiniz. bu en iyisi :)

not: yazın sıcak havalarda, arac gunes altında yattıktan sonra aracanıza biner binmez, önem sırasıyla; sunroof, kelebekler ve ön camları hemen acmayın, ..der ustam. sıcak havada, özellikle aracınız benimki gibi koyu renkse bildiginiz yanıyor. cam motorları bu esnasında kızgınlaşıyormuş ve direnci düşüyormus (mekanik olarak). sizde bu parcaya hareket verdiginizde doğal olarak bozulma ihtimali yükseliyor.. bildiginiz gibi cogu coupe de kelebek ve sunroof sorunu var. elimizdekilerin kıymetini bilelim, dikkat edelim :)

bilginize :eyv

Istanbulda ustasini bulmak lazim...

Elinize sağlık :eyv bendede ilk sefer açılıyor kapanıyor bidaha açılmıyor :( ilk güzel havada bilgilerden faydalanarak kurcalıyım biraz :)

Geri