Megane Coupe Kelebek cam temizlemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RsErdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kelebek camım yok ama eline sağlık verdiğin öneriler için. Seviyorum bu adamın el işi uygulamalarını bravo.

arkdaşlar mrb izmirden aydın ben.
bendede 2000 model megane coupe var aynı sorun bendede var kelebekler bazen açılıyor bazen de hiç çalışmıyor.Sizden ricam arka tarafı söküp motora ulaşmak için bana adım adım nerelerden sökmeye başlamam gerekiyor yazabilirmisiniz
saygılar...

bendede 2000 model megane coupe var aynı sorun bendede var kelebekler bazen açılıyor bazen de hiç çalışmıyor.Sizden ricam arka tarafı söküp motora ulaşmak için bana adım adım nerelerden sökmeye başlamam gerekiyor yazabilirmisiniz
saygılar...

merhaba aydın üye tanıtımları bölümünden seni daha detaylı tanımamız mumkunmu acaba? kendini bize daha fazla tanıtırsan seviniriz..

saygılar...

onu bildiğim kadarıyla en iyi döşemeci yapar bız de tamır yaparken döşemecide sokturduk cunku orada cok hassas tırnaklar var kırma ıhtımalınız yuksek en ıyısı dosemecıde halledin

Döşemeci de ne bilir ya megane coupe'yi. Tırnak olayı acayip kıldır. Bir kere kırıldın mı sittin sene ses gelir o parçadan. Hele sökeceğin parçalar büyük boyutlu ve çetrefilli yerlerde olduğunu gözönünde bulundurursak, en iyisi bu işe girmemek. KEsinlikle daha önceden bu sökmeyi yapmış biri gerekli. Ben kendim denemek istedim ama açıkçası cesaret edemiyorum. Dediğim gibi bir dişe yanlış yüklenme tırnağı kıracak ve o dev gibi yan parça langır lungur sallanacak..Mazallah...Ama istanbul'da bu işi yapan biri varsa ilk ben kapısına giderim, onu da söylüyeyim..

1 sene önce 3 kişi ile arka sol taraf döşemesini kendimiz yaklaşık 4 saatte söktük ve kendimde elektronikçi olduğum için motorda sorun varsa diye müdahale edeyim belki yaparım düşüncesiyle.Evet en sonunda motora ulaştım fakat motor sizinde dediğiniz gibi kutusundan çıkarınca akü ile çalışıyor fakat içi yağ doluydu kapatıncada çalışmıyordu.Tabi aklımıza yağı temizleyip tekrar kapatmak gelmedi :( elin fransızına güvendik :( boşa koymamıştır herhalde diyerek...sonra sizin paylaşımlarınızı gördüm Fakat belki daha düzgün sökme tekniği vardır diye söken arkadaşlardan ilk önce nerelerden sökülmeli diye yardım istiyorum..döşemeciler arkadaşların dediği gibi tornavida ile heryere dalıyor.
benim arabamın içinde çizik yok onlara güvenemiyorum malesef :( ön cam arızalıydı onu kolayca söküp yaptım ama arka taraf çok zor açılıyor... Sökme işlemi yapan arkadaşlaran ricam tarif edebilirmisiniz

Ankara da ben ve birkaç arkadaş,döşemecide(sebo usta sağolsun) söktürdük.İşinin ehli olduğu için kısa sürede sorunsuz panelleri çıkarttı.
Yoksa kendi başına yapılacak iş değil,altından kalkamazdık.Motordaki katı gresin çoğunu attık,sıvı gresle olay bitiyor.Eğer dişlilerde kırık yoksa,kelebekler uzun süre sorunsuz çalışır.
Bence daha önce coupelerle haşirneşir olmuş usta bulup,ona söktürmek en sağlıklısı derim.

merhaba arkadaşlar...
benimde 2001 model bir megane coupe aracım var,
kelebek cam sorununu bende yaşıyorum... Bazen hiç açılmıyorlar bazende çok yavaş yarım açılıyorlar...
Ankarada bana yardımcı olabilecek bir usta varsa bilgilerini verirseniz sevinirim...
birde aracın kapıları açıldıgında tavan lambası yanmıyor ve göstergede görünmüyor buna baktırabileceğim bir usta lazım yardım için tşk ederim...

merhaba arkadaşlar...
kelebek cam sorununu bende yaşıyorum... Bazen hiç açılmıyorlar bazende çok yavaş yarım açılıyorlar...
Ankarada bana yardımcı olabilecek bir usta varsa bilgilerini verirseniz sevinirim...
birde aracın kapıları açıldıgında tavan lambası yanmıyor ve göstergede görünmüyor buna baktırabileceğim bir usta lazım yardım için tşk ederim...

ilk önce kendinizi üye tanıtımları bölümünden tanıtabilirmisiniz..

http://www.renaultfanclub.com/uye-tanitimlari/

Ankarada cok coupemiz var, Ankara ekibi size yardımcı olucaktır..

merhaba arkadaşlar...

Sizin işnizi ayberk görür..Kelebek motor dişlisi temizliğinde ihtisas yaptı :D

Geri