Park freni sorunu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atembel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama bende yarın arabayı dr.renaulta götürecem bugün aradım yarın gel dedi. Servis ne söylediyse oda aynısını söyledi zaten..Ankara da dr.renaulta git bence de
 
Bendede problem var. Otomatik fren herseyiyle calisiyor. Gaz verince otomatik birakiyor. Stop edince devreye giriyor. Sadece ekranda park frenini kontrol ettirin diyor. Boyle ariza ile karsilasan varmi acaba
 
İstanbul da bu işi çozecek usta var mıdır?dm atabilirsiniz
 
Geçen gün şu videoda gösterilen sorun bende de oldu.

Geçen gün şu videoda gösterilen sorun benim araçta da oldu. Aracı hep yetkili servise götürürüm, yine gittim. Komple ünitenin değişmesi gerek 2.100 TL dediler. Yuh dedim. Aracı aldığım kişinin gittiği sanayide yetkili olmayan bir reno servisi vardı, orayı aradım, kolay kolay öyle motor değişmez dediler, getir bakalım dediler, oraya gideceğim. Çözümü tekrar yazarım.
 
Elektrikli park freni motoru yetkili serviste değişti, 1800 TL tuttu. Yetkili olmayan servise götürmüştüm, biz de değiştiririz ama bize garantide sorun çıkartıyorlar, rakam yüksek yetkili serviste yaptırın dediler. Yetkili servis sanayidekinden daha ucuz fiyat verdi üstelik.
 
Park frenini çok zorda kalır da indirmeniz gerekirse stepne havuzundaki kolu çekmeniz gerek
 
Arkadaşlar 2009 scenıc arabamın park frenıni, motor stop eddikden sonra 1 2 dakıka ıcınde hemen ındırırsem ne ala çalışıyor,yoksa bıraz zaman geçdimi manuel olarak park frenini motor çalışmadığı sürece,anahtar üstünde elektrik var ,radyo çalışıyor olmasına rağmen, indiremiyorum.bır gun yolda motor arıza yaparda kalırsam park frenını ındıremıyecegım yani.Bilgisi olan varsa tşk.
 
çok iyi bilgi bu teşekkür ederim
 
Arkadaşlar dr renault yani cotech rasim bey scenic el freni arızası için bana telefondan yardımcı oldu sıf bunun icin form a üye oldum kendisine çok teşekkür ederim
 
Geri
Üst