beyaz her zaman iyidir kir fazla göstermez 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyaz her zaman iyidir kir fazla göstermez![]()
MAAASALLAH beyazları severim![]()
Maşallah, Allah kaza bela vermesin..
ah şu bayanlar evlerine baktıkları gibi arabalarında baksalar nolur:slc cam ve aynalardan yolu görmeden araba sürmek usta işidir hehe
valla ne işi bilemeyeceğim ama hiç akıl işi değilmiş, ilk defa tam karanlıkta işten eve dönerken, farların yansıması aynaların, camların kiri, solumdan gelen gri sedanı görmemiş az daha çarpıyordum birden nereden çıktı bu oldum, bir de hani kafamı çevirip camdan kontrol ediyorum güya hehe meğer arabayı yıkatamasa da insan camı, aynaları silermiş qw
not: hadi ben evin bakımıyla da ilgilenmiyorum da, evi ve kendi umrunda olmayıp arabayı kendinden çok önemseyenler de erkekler oluyor değil mi![]()
iyi yine Allahın sevgili kuluymuşsunnotta bahsettiğin kişilerden olmamak için büyük uğraş içerisindeyim
![]()
sevgili günlük... kıhkıh
boşuna buraya pasaklı diye başlık atmamışım, 2 ay oldu pasaklı sadece 1 defa bıcı bıcı yaptı, ama yağmurlar sağ olsun ben ne yapayım
ama aynaları ve yan camları arada siliyorum, bir defalık korku yeterli olmuş bünyede![]()