Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen gün bu motoru sökmek için kapı döşemesini söktüm. Bulmamda zor oldu
Bunu yerinden sökmem lazım . 4 ünüde söküp tertemiz yapacam .
Ayrıca bagajıda merkezi kilit yapacam .
Kardeşim döşemeyi sök, sonra bütün mekanizmayı çıkar.Bi ara aceleden elektrikçiye söktürmüştüm 5 dakikada kilidi söküp motoru değiştirdi.Çok teferruatı yok.Mekanizmayı yağlayıp temizledikten sonra yeni motorlar taksan daha süper olur.Motor 8 liraydı ben aldığımda.
Kardeşim döşemeyi sök, sonra bütün mekanizmayı çıkar.Bi ara aceleden elektrikçiye söktürmüştüm 5 dakikada kilidi söküp motoru değiştirdi.Çok teferruatı yok.Mekanizmayı yağlayıp temizledikten sonra yeni motorlar taksan daha süper olur.Motor 8 liraydı ben aldığımda.
Kadir Salim Nickli Üyeden Alıntı Motorun fiyatı önemli değil de döşemeyi tam sökemiyorum cam kaldırma kolu çıkmıyor ama fotoğrafı ben çektim yani motoru görebiliyorum.
Motor seni görebiliyormu peki hehe emeklerine sağlık şu fotoları ben ölmeden paylaş valla bagajı halledemezsem gözüm yarı açık gitcem