Renault Araçlarınız Kaç Amper Akü Kullanır.

72 amper aku gitti bende 60 amper taktım Mutlu silver ::/ 66 amper yazıyor 2.0 için yetersiz gibi ama hic zorlanmadan catır catır esı akuden ıyı calıstırıyor

benim r5 72 amper sanırım.

Akülerde volt-amper dışında pek bilinmeyen bir değer daha var. Marş basma gücü deniyor. Kaliteli ürünlerde yüksek oluyor.

Marş Gücü nedir : Marş motorunu çalıştırırken ani olarak çekilen akım miktarına marş gücü denir. Marş gücü -18C’de ölçülür ve amper (A) olarak tanımlanır. Akü üzerinde bulunan etiketlerde marş gücüne ait tanımlar genelde DIN, EN, SAE, TS gibi normlarda yapılmaktadır.

ben 72 lik kullanıyorum bagajda da mecburen 60 lık bıtane var set için yoksa kesiyo sıkıntı oluyo

​Güle güle kullan Mustafa abi.Paylaşım için teşekkürler.:eyv

Benim broadway'de 60lık yalçın akü var ama memnun değilim şu sıralar,havalar soğuyunca koyuverdi kendini.Aracın geneli yeni bakımdan ve muayeneden çıktı bi sorunu yok ama sabahları çok zorla çeviriyo 4-5 denemeden sonra anca çalıştırıyor.Hele bi gün çalıştırmayayım ertesi gün 10-15 denemeden sonra çalıştırıyor(ki yarım saat önce baya zor çalıştırdım )..Değiştirmeyi düşünüyorum Ankara daha tam anlamıyla soğumadan böyle yapıyosa yarın kesin beni yolda bırakacak bu akü :D Farklı markanın 60lık aküsünümü alsam yoksa daha yükseğinimi alsam onda kararsızım

bizim scenicte fabrika çıkışı 60lık vardı yanılmıyosam sonra bitince servisteki sazanlar 50likle değiştirmişler, 1,5 sene sonra o 50lik bitti yerine yine garantisinden dolayı 50lik taktılar bakalım bu ne kadar gitcek yakındır gibime gelyo ama :S :)

Ben Bir Şey Diyeyim'mi Clio 2.0'a 50 Amper Hayatta Basmaz qw

Paylaşım için teşekkürler abi. Benim clioda da 80lik var.;)

Geri