Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'Şunu diyebilirim bu arac clio 4 ün yanina gelemez kalite olarak' hariç diğer söylediklerinize katılıyorum. Söylediklerinizin çoğu belkide fazlası Clio 4'lerde de mevcut.
'Şunu diyebilirim bu arac clio 4 ün yanina gelemez kalite olarak' hariç diğer söylediklerinize katılıyorum. Söylediklerinizin çoğu belkide fazlası Clio 4'lerde de mevcut.
Ön konsol . KAlitesiz plastik , el ile baskı yaptıığınıızda çatır çatır ediyor.
kapı panzidotları . kesinlikle daha kalitesiz plastik
koltuklar. koltuklar genel olarak rahat fakat arkası sert plastik kaplı ve arkada oturan için sıkıntı verici dizler buna değdiği zaman can acıtabilir.
direksiyon kadranlar daha sönük renk ve piano black kaplama yok buda kalitesiz bir hisse kaptırıyor insanı .
Arka diz mesafesi tatmin edici.
insan 55bin tl gibi bir fiyatlı araç alırken hadi kapıları geçtim en azından ön göüste yumuşak bir malzemeye dokunmak istiyor.
neden bu kadar çok takıldım bu plastiğe çünkü ileride aşırı trim sesleri yapacağı için.