• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

Renault Captur İnceleme

berkay43

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bugün renault capturu incelemek için kütahya renault baştaşa gittik.:D:dans
nuwcb.jpg
[/URL][/IMG]
nuwdf.jpg
[/URL][/IMG]
nuwfn.jpg
[/URL][/IMG]
nuwhg.jpg
[/URL][/IMG]

Beğendiniz mi.. ;)

Paylaşım için teşekkürler,araç güzel olunca parası da güzel oluyor...:)

güncel

güzel araba, emeğine sağlık:eyv

clio 4 de benziyor

Arkadaslar az once capturu inceleme firsati buldum , arac distan albenili dursada icine bindiginde kalite hissini kaybediyor.. Ön konsol , kapi panzidotlari , koltuk arkalari takır takır plastikten imal edilmis . Şunu diyebilirim bu arac clio 4 ün yanina gelemez kalite olarak .!

Arkadaslar az once capturu inceleme firsati buldum , arac distan albenili dursada icine bindiginde kalite hissini kaybediyor.. Ön konsol , kapi panzidotlari , koltuk arkalari takır takır plastikten imal edilmis . Şunu diyebilirim bu arac clio 4 ün yanina gelemez kalite olarak .!

'Şunu diyebilirim bu arac clio 4 ün yanina gelemez kalite olarak' hariç diğer söylediklerinize katılıyorum. Söylediklerinizin çoğu belkide fazlası Clio 4'lerde de mevcut.

Son düzenleme:
'Şunu diyebilirim bu arac clio 4 ün yanina gelemez kalite olarak' hariç diğer söylediklerinize katılıyorum. Söylediklerinizin çoğu belkide fazlası Clio 4'lerde de mevcut.

konuya biraz daha detaylı cevap vereyim.

Ön konsol . KAlitesiz plastik , el ile baskı yaptıığınıızda çatır çatır ediyor.
kapı panzidotları . kesinlikle daha kalitesiz plastik
koltuklar. koltuklar genel olarak rahat fakat arkası sert plastik kaplı ve arkada oturan için sıkıntı verici dizler buna değdiği zaman can acıtabilir.
direksiyon kadranlar daha sönük renk ve piano black kaplama yok buda kalitesiz bir hisse kaptırıyor insanı .
Arka diz mesafesi tatmin edici.
insan 55bin tl gibi bir fiyatlı araç alırken hadi kapıları geçtim en azından ön göüste yumuşak bir malzemeye dokunmak istiyor.
neden bu kadar çok takıldım bu plastiğe çünkü ileride aşırı trim sesleri yapacağı için.

Geri