RENO ve DACİA SATIŞ BAŞARILARI-2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilalrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 Milyon Dacia Otomobil Üretimi Yapıldı

Dacia; 1985 yılında 1 milyon otomobil, 1998 yılında 2 milyon otomobil ve bu tarihten tam 13 yıl sonra ise 3 milyonuncu otomobil üretimini gerçekleştirmişti. 1985 yılında ulaşılan ilk 1 milyon adet otomobil ise üretimin başlangıç tarihinden 17 yıl sonra gerçekleşmişti. Bugün ise 1 milyon araç üretimi sadece 3 yıl 5 ay gibi bir sürede gerçekleşti. Bu gelişme, Renault Grubunun markaya yaklaşık 1,2 milyar euro tutarındaki yatırımın bir sonucu.
Dacia Dacia Haberleri Dacia Bayileri Dacia Fiyatları 2013 Dacia Kampanyaları 2013

Dacia Otomobil Üretimi

Romanya Piteşti fabrikasında üretilen 4 milyonuncu otomobil ise, Nisan 2010’da lansmanı yapılan Dacia gamının altıncı modeli olan arazi modeli Dacia Duster oldu. Ezber bozan bu SUV modeli, ticarileştirildiği tüm ülkelerde büyük bir başarıyla karşılaştı.

4x4 ve 4x2 versiyonlarıyla mevcut olan Dacia Duster, dizel versiyonlarında gerçek engel aşma kapasitesi ve düşük CO2 emisyonlarıyla rakipsiz bir fiyat/iç mekan genişliği oranı sunuyor.

Hem keyifli ve hem de işlevsel özellikleriyle tercih edilen Dacia Duster otomobiller satışa sunulduğundan bu yana kendi müşteri kitlesini hızla buldu:

- 2010 sonundan itibaren 100 bin sipariş aldı
- Dünyada : 67 binden fazla Dacia Duster otomobil satıldı,
- Avrupa’da, 56 bin 249’dan fazla Dacia Duster satıldı,
- Fransa’da, Dacia’nın SUV modeli 19 bin 689 adet satıldı.
Dacia Duster’ın başarısı kazandığı çok sayıda ödülle kendini gösteriyor:
Dacia Türkiye
- 2010 yılında Doğu Avrupa’da pazara sunulan en iyi otomobil modeline verilen « Autobest 2011 » ödülü,
- Fransa’da 0 km satın alma fiyatı, kilometrik maliyet fiyatı, 2. el değeri, yakıt tüketimi ve kullanım özellikleri gibi kriterler üzerinden değerlendirme yapılarak Dacia Duster’e verilen « Trophée de l’Argus » ödülü (aile modelleri kategorisi),
- Almanya’da « 2011 2.el değer şampiyonu» (SUV kategorisi) unvanı,
- Romanya’da tüm segmentler dahil otomobil pazarında en fazla etkisi olan araca verilen ödül olan « Yılın Otomobili» ödülü.

Dacia Modelleri Dacia Servisleri ikinci el dacia DACIA YETKİLİ SERVİSLERİ

alıntı:
http://www.otogazete.com/dacia/haber/4_milyon_dacia_otomobil_uretimi_yapildi

http://www.arabam.com/haber/Lansman-Yeni-Dacia-Lodgy-Dacianin-evrimi-basladi/Detay-295064

http://www.traraba.com/dacia/haberler/

Son düzenleme:
Eline sağlık Abi :eyv

bu ara iş güç gezme derken, bölüme bakamadık, güncel bi el atim dedim bu ara...:cool:

benim Dusterin yakıt arıza proğram mevzusunu unutma Solenzam... :D

Bilal Abi en son paylaşılan resimlerde bulunan araçlar üretilmeye başlanırsa dacia rahat ikiye katlar satışını

ee bu yıl ben bile arabama kavuştum yani reno 'ma tabii satışları iyi olur dermişim :D

Bilal Abi en son paylaşılan resimlerde bulunan araçlar üretilmeye başlanırsa dacia rahat ikiye katlar satışını

Modellerin özelliklerini bilmiyorum ama 2. bayide de beyaz authentique yok dediklerinde 2 hava yastığı olsaydı Dacia alırdım. Beni tek engelleyen hava yastığının tek olmasıydı,tek arıza ben değilimdir sanırım Dacia yetkililerinin dikkatine:D

reno Dacia opsiyonları biraz artırsa, fiyatı da fazla zorlamazsa, kalıcı lider olur piyasada...:eyv

ee bu yıl ben bile arabama kavuştum yani reno 'ma tabii satışları iyi olur dermişim :D
Modellerin özelliklerini bilmiyorum ama 2. bayide de beyaz authentique yok dediklerinde 2 hava yastığı olsaydı Dacia alırdım. Beni tek engelleyen hava yastığının tek olmasıydı,tek arıza ben değilimdir sanırım Dacia yetkililerinin dikkatine:D

1-2-4 airbaglı modeller var, az daha para verilirse... bizimki 4 aırbag, 2 önde 2 koltukta... koltukta olanlara neye yarar anlamış değilim ya neyse... :cool:

Yurt Disinda 6 Ay Kaldim Dacia Hic Gormedim
Ama Reno Logolu Duster Gordum Basel De Hemde
İsvicreye Girmis Helal Olsun

aman reno logolu olmasın Türkiye de... fiyat direk 10.000. artar, ıkı opsıyon atarlar... malum... böle fiyatta ucuz opsıyonda serviste... :cool:

bu paraya dizel-4x4 sıfır suv-jip yok zaten... dizel-4x4 benzerleri enucuz 75-80 den başlıyor... yakın fıyat olanlar benzinli-2.çeker jip görünümlü çakma taksıler... veya ufacık jıpler... :eyv

Geri